Jump to content



AMD Athlon Neo MV-40 και πρόταση antivirus


serpico75

Recommended Posts

Καλημέρα και Χρόνια Πολλα!!

Ήθελα μία βοήθεια-πρόταση. Σε ένα laptop HP Pavilion dv2, που έχει CPU AMD Athlon Neo MV-40, θέλω να βάλω ένα security-antivirus.

Δοκίμασα με το AVG 8.5 και τον Avast 6.0.1000. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνει εκκίνηση παίρνει φωτιά. Το ανεμιστηράκι της CPU δε σταματάει να δουλεύει και από τον taskanager>επιδόσεις>χρήση cpu δεν πέφτει κάτω από το 90%. Δεν συζητάμε όταν δοκίμασα scan. Έκανα προσευχή να μην καεί κανένας επεξεργαστής!!!

Τί λέτε για όλ' αυτά; Είναι φυσιολογικά και άδικα ανησυχώ; Είνα έτσι η κατασκευή της cpu ώστε να δουλεύει ο ανεμιστήρας συνέχεια και δεν υπάρχει φόβος να καεί; Ποιό καλό, και ταυτόχρονα ελαφρύ, internet security προτείνετε;

Υ.Γ. Και το Malewarebytes Antimaleware που είχα εγκαταστήσει μόνο του, πάλι η cpu ήταν στα κόκκινα. Μήπως επειδή πρόκειται για μονοπύρηνο και χαμηλών επιδόσεων επεξεργαστή;

Μία βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.