Jump to content



ποδια rack


bluesattack

Recommended Posts

Δεν ειναι case η psu αλλα ειμαι σιγουρος οτι οι μαστορες του φορουμ θα βρουν την λυση :rubik:

Εχω ενα rack ,του οποιου τα ποδια οπως φαινονται και απο τις φωτογραφιες πατανε σε ακιδες .Οι ακιδες ειναι βιδωτες (ο σωληνας εχει πατουρα οπου υπαρχει η τρυπα-στριφωμα , σαν δεκαρα ενα πραγμα :p , και μεσα ειναι κουφιος ) οπως βιδωτο κατα τον ιδιο τροπο ειναι και το καμπυλωτο-νικελακι οπου πατανε οι ακιδες .Υπαρχει η αναγκη να βρω εναν αλλο τροπο πιο ''στιβαρο'' απο τις υπαρχουσες ακιδες , και ας ειναι μονιμος.Περα απο καποια ειδικη κολλα για σιδηροκατασκευες (υπαρχει ? το καθε ραφι μαζι με την συσκευη που μπορει να φιλοξενει θα εχει ενα σεβαστο βαρος.. ) , μπορει να σκεφτει καποιος μια κατασκευουλα ειτε μεταλλικη , ειτε και ξυλινη ακομα (δενει με τον γυρω χωρο) για να δεθουν (ολα) τα ποδια των πανω ραφιων με τα κατω ?

ps.Δεν ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο , οι σωληνες δεν βγαινουν μεσα απο το γυαλι αλλα διπλα , δηλαδη στην πιο συνηθης μορφη.

Ευχαριστω :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχει τοσο καλη εφαρμογη , οσο φαινεται και..ας ειναι το βαρος συμμαχος .Οι λυσεις που εχω σκεφτει ειναι 1.κολλα, 2.αλλο καμπυλωτο/ακιδες με πιο βαθια τρυπα-καλυτερη εφαρμογη η αντικαταση των ακιδων με ραβδο και κατασκευη αντιστοιχης υποδοχης 3.Κατι σαν δαχτυλιδι-πατουρα αναμεσα στα ποδια πιο σοφιστικε (εδω δεν μπορω να σκεφτω πως ακριβως , και εδω πηγαινε η βοηθεια ) 4.αλλο..:p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.