Jump to content



περι ΕΚΑΒ


konsttanttinos

Recommended Posts

Δεν ξερω αν καποιος εχει παρακολουθησει τα γεγονοτα που ταλανιζουν το ΕΚΑΒ, αλλα το τελευταιο ειναι ο,τι χειροτερο μπορει να γιναει.

Εκτος απο τους αγωνες του ΕΚΑΒ για την καταβολη των δεδουλευμενων περασμενων ετων, το υπουργειο αποφασισε το παγωμα των προσληψεων Πιστοποιημενων Διασωστων, και αντι αυτων να μεταταξει γυρω στα 300 ατομα, οδηγους της ΕΘΕΛ (κυριως) και του ΟΣΕ.

Δηλαδη ο κος Λοβερδος θελει να ''φυτεψει'' 300 συμβασιουχους και μή, που οι περισσοτεροι γνωριζουμε την πορτα εισοδου τους στο δημοσιο, στο ΕΚΑΒ και να τους βαφτισει Διασωστες, χωρις να εχουν καμμια γνωση περι αυτου, και φυσικα χωρις να ειναι πιστοποιημενοι αποφοιτοι της σχολης ΕΚΑΒ.

Καταλαβαινετε ολοι, θελω να πιστευω, οτι η πολιτικη του κου Λοβερδου, εκτος απο ανευθυνη ειναι και επικινδυνη για την δημοσια υγεια.

Στα πλαισια αυτης της παραλογης τακτικης, δημιουργηθηκε ενα κινημα Αδιοριστων Διασωστων, χωρις καμμια συνδυκαλιστικη ή πολιτικη βαση, με σκοπο την ενεργοποιηση ολων αυτων που θελουν και μπορουν βοηθησουν με οποιοδηποτε τροπο νομιζουν.

Οποιος πιστευει οτι εχει καποια καλη ιδεα, το συζηταμε.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.