Jump to content



Asetek watgerchill install


Jean-Paul

Recommended Posts

ρε παιδεσ καλησπερα.....ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια οσο αοφρα αυτο το συστημα . το ψυγειο δεν χωραει μεσα στο κασε αρα το βγαζω απεξω. αλλη εερωτηση τωρα. η αντλια ουτε αυτη χωραει ανετα στο κουτι . να τη βγαλω και αυτη εξω ?αν ναι που να την βαλω? ψηλα η στο πατωμα ? το ψυγειο? ψηλά και αυτο η χαμηλα στο πατωμα ??? αυτα.....ο,τι αλλη δυσκολι ααντιμετωπισω θα σας πω. σημερα αν καταφερω να τα συνδεσω ολα 8α τα αφησω να δουλεψουν απεξω ολα ετσι ωστε αυριο το βραδυ να τα εγκαταστησω.....οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεχτη..

Link to comment
Share on other sites

Εγω τα εχω ηδη τοποθετησει σε μικρη εξωτερικη ξυλινη κατασκευη πανω απο το pc, οι διαστασεις της κατασκευης ειναι 40Χ18Χ20 και ειναι ανετη, μπηκε και ενας 12αρης μπροστα για εισαγωγη αερα και ενας 12αρης πισω για εξαγωγη και ειναι πολυ καλο.

Στην αρχη το εξετασα για εσωτερικα αλλα μεσα σε δευτερολεπτα καταλαβα οτι θα γινει πλατεια ομονοιας :D

Link to comment
Share on other sites

malista. εγω το εχω βαλει τωρα προχειρα εδω εξω. εχει πολυ πλακα και ηταν πολυ πιο ευκολο αποσο νομιζα τωρα που το εστησα !!!! οποτε αργοτερα αν θελω κατι καλυτερο θα ξερω πως να κανω την αναβαθμιση, αυριο που 8α το βαλω στο pc ελπιζω και να δω και καμια διαφορα στη θερομακρασια διοτι ο πρεσκοτ βαραει κατι 80αρια για την πλακα !!!!. τουλαχιστον να δουλευει καμια 40αρα τωρα.....

ασχετο ....τα φαν τα εχεισ βαλει να τραβανε αερα η να δινουν αερα στο ψυγειο ? τοχεις ψαξει καθολου με τις θερμοκρασιες ? γιατι το εβαλες σε ξυλο ? δεν επηρεαζει αρνητικα την θερμοκρασια ?? τι αλλα ? αυτα νομιζω προς το παρον .. ολα δουλευουν ρολοι προσ στιγμην !!! εδω ειμαι και το κοιταω ....:unsure: σε λιγο ομως με βλεπω να :zzz: .........

:D επιτελους και εγω νερουλας :p:boxed::tomato: :tomato: χιχιχχιιχι

Link to comment
Share on other sites

To ξυλο γιατι το δουλευω ευκολα, οσο για θερμοκρασια δεν εχει καμμια διαφορα αφου ουτως η αλλως την εσωτερικη επιφανεια την καλυπτουμε με ηχομονωτικο για τον θορυβο, αλλωστε εκτος απο τον 12αρη του ψυγειου που ρουφαει αερα και χτυπα το ψυγειο υπαρχει αλλος ενας 12αρης που κτυπα την αντλια και ενας τριτος που βγαζει τον θερμο αερα εξω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.