Jump to content



Νέα εργαλεία για το SEO και το Online Marketing


metal_roy

Recommended Posts

Πρόσφατα η υπηρεσία WebSEOAnalytics.com έκανε launch μια νέα σειρά εργαλείων για την προώθηση των website στις μηχανές αναζήτησης και για την δημιουργία Online Marketing campaign. Η νέα σουίτα εργαλείων περιέχει tools όπως το Keyword Research, το Keyword Difficulty, το Aged Domain Finder και το WuzzRank Calculator. Τα παραπάνω εργαλεία επιτρέπουν την ανάλυση του ανταγωνισμού στις μηχανές αναζήτησης, την εύρεση δημοφιλών στοχευμένων keywords, την επιλογή των καλύτερων domain names και την παρακολουθηση των Social Media campaigns. Επιπλέον 8 από τα παλαιότερα εργαλεία έχουν αναβαθμιστεί και ένα νέο API δίνει την δυνατότητα σε προγραμματιστές να χρησιμοποιήσουν τα tools από το website ή το software τους. Το νεό SEO Toolbox περιέχει 22 εργαλεία για το Online Marketing και μπορείτε να το δοκιμάστε δωρεάν στην σελίδα:

Free SEO Tools, Professional SEO Reports, SEO Toolbox - Web SEO Analytics

Τέλος η υπηρεσία δημοσίευσε ένα νέο Web Directory που περιέχει πάνω από 10 εκατομμύρια Website τα οποία είναι κατηγοριοποιημένα σύμφωνα με το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά τους (Traffic, Links, Authority, Popularity κλπ). Μπορείτε να βρείτε την εγγραφή του δικού σας website εδώ:

Website Directory & Site Statistics - Web SEO Analytics

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η υπηρεσία του Directory αναβαθμίστηκε και περιέχει στοιχεία τόσο για τη επισημότητα των site όσο και για το Authority. Επίσης περιέχει ένα νέο rank το οποίο μπορείτε να προσθέσετε στο site σας με την μορφή banner. Το μέγεθος του index είναι πάνω από 15 εκατομμύρια websites και μπορείτε να το βρείτε στην νέα διεύθυνση: Website Directory & Site Statistics - Web SEO Analytics

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.