Jump to content



[Build Log] F117 Stealth


Athanasios2104

Recommended Posts

Επιτέλους μετά από περίπου 1 χρόνο ανέβασα το build log του συστήματός μου.

Το build log ανέβηκε στο OVN και σας παραθέτω το link να το δείτε εκεί, γιατί αν καθίσω για μετάφραση + ανασχεδιασμό των σελίδων (λόγω διαφορετικού ορίου φωτογραφιών σε κάθε forum) μάλλον θα κάνω άλλο 1 χρόνο για την "ελληνική έκδοση" :D

Enjoy! ;)

[build Log] F117 Stealth

_r33teasm22.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω πιο χρησιμοποιεί αλλά με το Aida64 γίνετε.

Εγώ έχω το Everest Ultimate (πριν αλλάξει όνομα), υποθέτω το ίδιο είναι. Πας File > Preferences >LCD Panel, κάτω από το Vista Sidebar.

Και τα βάζεις χειροκίνητα, pixel pixel... παίρνει πολύ ώρα, μπορώ να σου στείλω το config έτοιμο και να αντιγράψεις τις αντίστοιχες γραμμές ή το κάνεις copy paster και μετά ξανατρέχεις detect system hardware για τα υπόλοιπα. Αν κάτι ΔΕΝ το έχεις (πχ. έχεις 2πήρυνο), τότε απλώς δεν θα δείχνει τπτ στη θέση που εγώ έχω τους αντίστιχους +2 πηρύνες. Αν με πιάνεις... :nothing:

Btw, το [DMSV] είναι αρχικά για DiodeIO, MemoryIO, Shader και VRM, δίπλα το GPU Load, κάτω οι αντίστοιχες θερμοκρασίες, ενώ το "ξεκάρφωτο" 157 δίπλα από το RAM Utilization είναι το Core Speed της GPU (δεν χωρούσε το όνομα και το έβαλα έτσι σκέτο :p)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.