Jump to content



470GTX+lol


Nemesis89

Recommended Posts

έχω μια κάρτα 470GTX την οποία την έχω στα 700MHz αλλά στο Lol παίζει στα 400Mhz όχι πάντα αλλά όποτε θέλει πάει στα 400... αυτό το παρατήρησα στο Lol τώρα λίγο sc2 που έπαιξα 700 ήταν εκτός απο το loading στο ladder που και εκεί έπεσε στα 400MHz

Link to comment
Share on other sites

Μήπως το gpu δεν στρεσάρεται αρκετά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ρίχνει την συχνότητα του?

Έχεις δει πτώση των επιδόσεων ?

η αλήθεια είναι οτι usare 25-30%. κοίτα αυτό το κοίταξα γιατί εκεί που πήγαινε στα max fps 60 κολυμένα κολλήσα σε μία φάση και είδα 25-30fps και απο τότε βλέπω οτι παίζω μεταξύ 50-60. στην αρχή νόμιζα πως ήταν απο τους 275,33 αλλά έβαλα ξανά τους 270 αλλά same

δοκίμασα mark11 - 4850 points kai vantange 18700 στα 700MHz δεν ξέρω αν είναι καλά τα νούμερα για να δώ αν φταίει κάτι από εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Τα σκορ σου μου φαίνονται καλά. Μάλλον ρίχνει τη συχνότητα η κάρτα από μόνη της.

Για πιο σωστή γνώμη καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος με nvidia κάρτα διότι θα ξέρει πιο καλά. :)

Link to comment
Share on other sites

Για να είσαι σίγουρος ότι δε σου ρίχνει ποτέ τα ρολόγια, πήγαινε στο Nvidia control panel και φτιάξε ενα προφίλ για το συγκεκριμμένο παιχνίδι.

Εκεί όρισε του : maximum performance* αντί για adaptive που είναι από default.

*γράφω από pc με ATI και δε θυμάμαι πως ακριβώς το αναφέρει, αλλά ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.

Link to comment
Share on other sites

Στις ρυιμθμίδεις το lol έχει κάποιες επιλογές για τα fps.Στα πόσα να λοκάρουν(30,50,60 νομίζω σου έχει να επιλέξεις) και άλλες δύο επιλογές που δεν τις θυμάμαι.Τις έχεις ρυθμίσει?

Link to comment
Share on other sites

τελικά άλλαξα το power management mode σε prefer maximum performace και έβαλα τα fps στο bencemark και τώρα είμαι 150-190fps 1920x1080 όλα full και η κάρτα παίζει στα 700MhZ Συνέχεια ευχαριστώ πολύ για το help.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.