Jump to content



Microsoft Touch Mouse


STINK

Recommended Posts

Ψάχνοντας για αντικαταστάτη του Logitech MX Revolution σε περίπτωση που χαλάσει(αν και δεν το βλέπω σύντομα) έπεσα πάνω στο Microsoft Touch Mouse.

Θα ήθελα να ακούσω λοιπόν την γνώμη σας για το συγκεκριμένο ποντίκι. Ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποιος το έχει δοκιμάσει η ακόμα καλύτερα το έχει αγοράσει.

Link to comment
Share on other sites

Μα το κλικ γίνεται μηχανικά οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα μήπως πατήσεις κάτι κατά λάθος. Όλα τα extra είναι με gesture που δύσκολα θα τα κάνεις αν δεν το θέλεις.

edit:

[ame]

[/ame]
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο δε λέω, αλλά τελείως αντιγραφή από την αντίστοιχη πρόταση της Apple το Magic Mouse. Ακόμα και εκεί στο τέλος που του βγάζει όλα τα ναοιχτά παράθυρα είναι αντιγραφή ή του Expose ή του Spaces (δεν ξέρω ακριβώς).

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα το έλεγα. Η πρόταση της apple δεν είναι καθόλου εύχρηστη για μένα.

Το πρώτο πρόβλημα είναι το σχήμα του που είναι απαράδεκτο.

Το δεύτερο είναι το gesture για το μπρος πίσω που είναι κάτι που κάνουμε όλοι μας με τον αντίχειρα εδώ και πολλά χρόνια και αυτοί βάλανε 2 δάχτυλα. Ακόμα και πιο καλό να είναι με το συγκεκριμένο ποντίκι στο μισάωρο θα έχεις κουραστεί.

Τρίτον το Touch Mouse έχει BlueTrack.

Τέλος επειδή θυμάμαι πως άρχισε το συγκεκριμένο project η microsoft δοκίμασε πολλά σχέδια και χρονικά έτρεχε παράλληλα με του magic mouse, άρα δεν βλέπω καμία αντιγραφή.

Αντιγραφή είναι το παρακάτω

SPEEDLINK / Products / PC Accessories / Mice / Wireless / CUE Wireless Multitouch Mouse, white

edit:

Το expose ή όπως λέγεται το έχει και η Logitech και ίσως και πολλοί άλλοι. Προσωπικά δεν μου αρέσει σαν λειτουργία καθόλου και θεωρώ ότι τέτοια εφέ μόνο καθυστέρηση είναι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.