Jump to content



Βοηθεια για mod σε psu antec550


zpower

Recommended Posts

Ειχα ακουσει οτι το τροφοδοτικο Antec TruePower550 παιρνει mod ωστε να δινει 12.7 5.7 και 3.7

Εγω που εχω το antec truecontrol 550 γινετε να κανω αυτο το mod και υστερα να μπορω να ρυθμισω την ταση οπως θελω?? πχ η +12 τωρα ρυθμιζετε απο 11.75 - 12.3 με το μπροστα πανελανι ..Αν κανω το mod μετα θα ρυθμιζετε πχ απο 12.5 εως 13.0 ή θα ειναι 12.7 σταθερη??

Επισης πειτε μου πως γινετε το εν λογω mod...(hipro5... δωσε μου τα φωτα σου!!!)

Link to comment
Share on other sites

λοιπον θα κοψεις το vsense (το λεπτο καλωδιακι που καταληγει εκει που καταληγει και η 3.3 γραμμη ειναι πορτοκαλι αλλα το λεπτο απο τα 2) και θα ενωσεις μια αντισταση των 100 Ohm. Σε ενα απο τα καλωδια της γειωσης (μαυρα ειναι) και θα ενωσεις μια μεταβλητη αντισταση των 50Κ Ohm και το αλλο ποδαρακι στο vsense. Ετσι θα εχεις τουλαχιστον 3.37 volt στην 3.3 με την μεταβλητη αντισταση ρυθμισμενη στα 0 Ohm. Αν την αυξησεις σιγα σιγα θα περνεις ολο και μεγαλυτερες τασεις στην 3.3. Τωρα για τις αλλες γραμμες δεν ξερω. Εγω το δικο μου το αντεκ το εχω μονταρει στην 3.3 αλλα δεν βρισκω καμια χρησιμοτητα ακομα γιατι χρειαζομαι vmem στη μητρικη. Δηλαδη και να το κανεις δεν νομιζω να σου χρησιμεψει εκτος και αν εχεις κανει vmem mod στην μητρικη σου και σε περιοριζει η 3.3 (μερικες μητρικες οπως η shuttle an50r τραβουν ρευμα για τις μνημες απο την 5αρα). Η γραμμη σου παντως θα ειναι σταθερη.

παντως ψαξε για καμια διευθυνση που να εχει και φωτογραφιες για να δεις καλυτερα τι λεω μην κανεις καμια μαλ@κια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.