Jump to content



Συμβουλές για case mod


Makis Hourdakis

Recommended Posts

Ξέρω οτι έχουν ανοιχτεί πολλά παρόμοια threads αλλά άμα θες κάτι συγκεκριμένο...

Έχω το γνωστό ασημί Chieftech με πόρτα (DX-01SLD) και θέλω να του κάνω κάποια πραγματάκια. Δεν μπορώ να αποφασίσω όμως πώς θα κάνω την οροφή. Τα σενάρια που παίζουν είναι τα εξής:

1. Ένας δωδεκάρης που να πιάνει ο μισός το τροφοδοτικό και ο υπόλοιπος το κενό ανάμεσα psu-bays και τρύπες προς το πίσω μέρος σαν ουρά.

2. Δύο στριμωγμένοι δωδεκάρηδες από το πίσω μέρος μέχρι μπροστά (όπου φτάσουν).

3. Το ίδιο με το 2 αλλά με τους ανεμιστήρες έξω (και βαμένους στο χρώμα του κουτιού). Θα ήταν πολύ πιο άνετα.

4. Ένας δωδεκάρης σκέτος μέσα (αλλά [που ακριβώς;)

Μην λάβετε υπόψιν την καλύτερη θερμοκρασία μιας και δεν θέλω να κατέβω πολύ. Κυρίως για μούρη το κάνω.

Επίσης ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας: Απλά fan guards ή με σχέδιο; Αν απλά, ασημένια ή χρυσά; Μέσα ή έξω από το κουτί;

Για το τζάμι από την άλλη σκέφτομαι πλέγμα σαν αυτό που βάζουν στα μεγάλα ηχεία (αυτό με τις μεγάλες τρύπες, όχι το σουροτύρι) και από μέσα ένα plexi για να μην γίνεται το "έλα να δείς" με τον αέρα. Επίσης θα το συνοδεύσω από ένα δυνατό κόκκινο neon. Τι λέτε;

Link to comment
Share on other sites

Για αρχη εγω προτιμω τους ανεμιστηρες απο μεσα, απεξω δεν μου καθονται καλα, μετα παμε στο που? προτιμω την θεση ξεκινωντας απο την ακρη του psu ισως το 1/3 να καλυπτεται.

Για τα fan-grills τα προτιμω στο χρωμα της κασας εκτος αν υπαρχει εμφαση σε κομματι της κασας αλλου χρωματος, δηλαδη αν υπαρχει ασημενια προσοψη τοτε μπορει να ειναι ασημενια και τα grills.

Καλη δουλεια :D

Link to comment
Share on other sites

Όλο το κουτί είναι ασημένιο και απλά σκέφτηκα το χρυσό επειδή το Chieftech 360W (αυτή τη στιγμή είναι στο κουτί του πατέρα μου) έχει χρυσά fan guards και του πάνε πολύ. Για πες μου και τη γνώμη σου για τα υπόλοιπα...

Link to comment
Share on other sites

Αφου το κουτι ειναι ασημενιο θα προτεινα το πλεξι με επενδυση φυμε ματ, ξερεις αυτο που χρησιμοποιουν στα αυτοκινητα, προσωπικα μου αρεσει πολυ η ιδεα του καθρεφτη αλλα δεν νομιζω οτι θα ταιριαζει στο ασημενιο.

τα grills μπορουν να ειναι χρυσα, το νεον ταιριαζει περισσοτερο το κλασικο μπλε παρα το κοκκινο στο συνολο που φανταζομαι.

Link to comment
Share on other sites

Το κόκκινο το λέω γιατί έχω βαρεθεί το μπλέ στα κουτιά των υπολοίπων. Επίσης πιστεύω οτι αν συνδυαστεί με αυτό το πλέγμα για τα ηχεία θα πηγαίνει πολύ επειδή θα το δείχνει πολύ άγριο (Υeah baby)!!! Τώρα αν τελικά βάλω απλό Plexi ίσως να βάλω και μπλε... I haven't decided yet!

Link to comment
Share on other sites

’λλαξα προς το παρών τα μπροστινά leds και έβαλα δυο κόκκινα. Σκέφτομαι πάντως κάτι που αν τα καταφέρω και το κάνω θα το ευχαριστηθώ μέχρι αηδίας. Σκέφτομαι να κάνω στην πρόσοψη ένα κύκλωμα από πρίζες. Τι ενωώ. Να ενσωματωθούν στη μεταλική πρόσοψη (τη μέσα δηλαδή) δύο molex 4pin και ένα 4pin για floppy (τέσσερα δεν είναι; ) που πάνω τους να συνδέονται αντίστοιχα καλλώδια του τροφοδοτικού και μετά να βγάζει αντίστοιχες εξόδους κάτω από τα φατνία 3.5" (ένα για κάθε τρία φατνία) από όπου θα παίρνουν ρεύμα οι δίσκοι και το floppy. Σκέφτομαι να κάνω κάτι παρόμοιο και για τους μπροστινούς ανεμιστήρες. Έτσι δεν θα είναι πολύ πιο τακτοποιημένο;

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει γίνει καμιά σημαντική αλλαγή ακόμη που να φαίνεται σε photo. Πάντως, εχθές, εκεί που καθόμουνα στο ξενοδοχείο στα Κύθηρα, ήρθε ένα κρουαζιερόπλοιο το οποίο με ενέπνευσε για το τί χρώμα να βάψω το κουτί!:p :p :p Αποφάσισα να το βάψω ανθρακί με πινελιές μαύρου. Πιο συγκεκριμένα λέω ότι είναι ασημί να το βάψω ανθρακί και το εσωτερικό κομμάτι της πρόσοψης (δηλαδή αυτό το ανάποδο "U" που έχει) ,τις γρίλιες και τα υπόλοιπα πλαστικά κομμάτια μαύρα. Τι λέτε; Επίσης αν γίνει αυτό που λέω μάλλον θα βαφτούν και τα fan guards μαύρα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.