Jump to content



LCD EIZO 17''?????


GoriLLakoS

Recommended Posts

θΑ ηθελα να μου πειτε αν οι ειζο οθονες ειναι καλες κ ποιο μοντελο θα ηταν καλυτερα να παρω ??????παντα για 17'' μιλαμε????επισης αξιζει να παρω 19''αρα που εχei το πλαισιο γυρω στα 500ευρα(ΑΟC)????η οθονη θα χρησιμοποιητε σχεδον για τα παντα αλλα διαθετω κ μια crt οποτε δεν τιθεται προβλημα με τα παιχνιδια....

Link to comment
Share on other sites

Οι EIZO είναι από τις καλύτερες οθόνες κυρίως λόγω της ποιότητάς τους. Επίσης ένα πολύ καλό είναι οτι παρέχεται εγγύηση 5 χρόνων σε αντίθεση με τα 3 των υπόλοιπων εταιριών. Ο πατέρας μου έχει μια CRT 17" από το 1997 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Για μοντέλο νομίζω οτι υπάρχει στην Ελλάδα μόνο η L557 σε άσπρη και σε μαύρη (L557K) έκδοση με τιμή γύρω στα 600 με τη μαύρη να είναι πιο ακριβή. Τη 19" AOC δεν θα στην πρότεινα γιατί αν σκεφτείς οτι οι περισσότερες καλλές 17" έχουν πάνω από 500, σκέψου τι ποιότητα θα έχει. Δεν την έχω δει αλλά εγώ προσωπικά δεν θα έκανα μια τέτοια αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.