Jump to content



Budget bridge/ultrazoom;


Recommended Posts

Έχετε στο νου σας καμιά budget bridge/ultrazoom που να τρώγεται; Μόνο τις nikon p100 και kodak max z990 έχω βρει, και οι 2 από ότι διαβάζω είναι μες στα προβλήματα. Ή να τσιμπήσω καμιά μεταχειρισμένη sony DSC-HX1;

Ψάχνω για επαρκή απόδοση σε stills (καλά θα είναι να έχει 4-5+sec minimum shutter speed για καμιά βραδινή), 9-10MP, 720p+ video με ήχο στο ζοοοουμ, δε χρειάζεται να έχει πάνω απο 15x optical, 300e ταβάνι.

Δεν θέλω compact.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί θες ultrazoom; Προσπαθούν να τα κάνουν όλα, και τα καταφέρνουν κάνοντάς τα μέτρια.. Στην τσέπη δε χωράνε, οι φακοί τους συνήθως είναι γτπ, και ακόμα και αν "χρειάζεσαι" τα πολλά mm (πχ για πουλιά) απλά κοιτάς σε λάθος μηχανές.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, θέλω απλά την ποιότητα μιας καλούτσικης compact σε σώμα dslr με κάποιες δυνατότητες zoom. Θέλω να πιάνεται άνετα και να μη καλύβει το χέρι μου την μισή οθόνη / μικρόφωνα / φλας /κουμπιά για να την κρατάω σταθερή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.