Jump to content



Ερωτηση για εγγυηση.


mathewgx

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.

Μου συνεβη το εξης : ειχα παει εχθες σε ενα καταστημα Multirama να δωσω στο service ενα usb flashακι που ειχε καει. Σημερα με ενημερωσε ο τεχνικος οτι εχει οντως προβλημα και να παω απο εκει να μου γινει πιστωση η' αντικασταση με αλλο.

Η ταμιας , ομως , μου ειπε πως για να γινει κατι τετοιο θα επρεπε να ειχα μαζι μου την χαρτινη συσκευασια του προιοντος (που φυσικα εχω πεταξει , μου φαινεται αδιανοητο να χρειαζεται να κραταμε τις συσκευασιες απο οτι αγοραζουμε). Με ενημερωσε μαλιστα οτι αυτη ειναι η τακτικη των καταστηματων Multirama.

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο ; Τοσα χρονια δεν το εχω ξανακουσει ( το μονο που ξερω ειναι οτι η συσκευασια ειναι απαραιτητη αν θελεις να επιστρεψεις το προιον επειδη αλλαξες γνωμη).

Δουλευει καποιος απο εδω στα Multirama να μου πει αν οντως ισχυει κατι τετοιο η' αν η ταμιας μου ειπε οτι να 'ναι ;

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω πως μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.

Ακόμα και πολτική τους να είναι, η πολιτική αυτή καθορίζεται από κάποια νόμια όρια.

Στους όρους χρήσης στο site τους αναφέρει :

5. Εγγύηση Εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά, η MULTIRAMA σας παρέχει εγγύηση για τα Προϊόντα με το Σήμα MULTIRAMA σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στην δήλωση ΕΓΓΥΗΣΗΣ που εσωκλείεται σε κάθε συσκευασία προϊόντος με το σήμα MULTIRAMA. Η εγγύηση της MULTIRAMA δίδεται αντί όλων των συναγόμενων εγγυήσεων και τέτοιες συναγόμενες εγγυήσεις εξαιρούνται στο βαθμό που είναι επιτρεπτό. Η MULTIRAMA μπορεί να αναθεωρεί τον χρόνο των εγγυήσεών της από καιρού εις καιρόν, ωστόσο οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή δεν θα επηρεάζει προϊόντα που παραγγείλατε πριν από την ημερομηνία της αλλαγής αυτής.

Λογισμικό που δεν ανήκει στην MULTIRAMA παρέχεται σύμφωνα με άδεια και εγγύηση του παρέχοντος την άδεια χρήσης του Λογισμικού. Η MULTIRAMA εσωκλείει στο Προϊόν την άδεια Λογισμικού που χρειάζεστε, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Οφείλετε να συμμορφώνεστε με την άδεια αυτή.

Η MULTIRAMA δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της MULTIRAMA, και τα οποία η MULTIRAMA απλά μεταπωλεί) . Για τέτοια προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης.

Η MULTIRAMA δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Αν και το έντυπο που αναφέρουν ότι εσωκλείεται στη συκευασία δε γράφει κάτι σχετικό(εδω μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος φίλος που έχει κάνει πρόσφατη αγορά), ρώτα τους σε ποια φάση της συναλλαγής σας ενημερώθηκες γραπτώς ότι οφείλεις να κρατήσεις τη συσκευασία, προκειμένου να μη χάσεις την εγγύηση τους προϊόντος.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.