Jump to content



αρχαριος OC λιγη help


Recommended Posts

Kαλημερα παιδια ,

για βοηθηστε λιγο τον αρχαριο.Ξερω οτι σας εχω πρηξει τον τελευταιο καιρο με αποριες και ζητηματα πασης φυσεως αλλα δεν φταιω εγω , εσεις με καψατε και που ξυπνησατε το μικροβιο του PC που κοιμοταν εδω και αρκετα χρονια , απο την μερα που μπηκα στο FORUM.:whip:

Aποφασισα να κανω ενα μικρο OC , οχι οτι χρειαζοταν αλλα δεν ειχα με τιποτα καλυτερο να ασχοληθω και μου φανηκε καλη ιδεα , στην υπογραφη μου θα βρειτε το τι εχω υπερχρονισει.

Το voltage του επεξεργαστη το πηγα στα 1,488 και τον πολλαπλασιαστη Χ50 με θερμοκρασια 40-45C , σε windows.

Στην καρτα γραφικων ανεβασα του χρονισμους απο 880-->950 και την μνημη απο 1375--->1400 (εδω δεν πειραξα ρευμα) η καρτα δουλευει στους 45c , σε windows.

Τις μετρησεις τις πηρα απο τις gigabyte easytune6 ! ! !

Kατι τελευταιο το 3dmark11 μου εβγαλε score 5750(σαν λιγο χαμηλα δεν ειναι?) και στο site λεει οτι τα αποτελεσματα ειναι χαμηλα σε συγκριση με αλλους χρηστες με τα ιδια specs και οτι κατι δεν παει κατι καλα στο PC.

Υ.Γ. Σιγουρα κατι δεν παει καλα αλλα δεν ειναι στο PC ......... στο κεφαλι μου θα ελεγα ! ! !

Link to comment
Share on other sites

oc 24/7

ναι , εχω τους τελευταιους drivers 11.7 ! ! !(to 3dmark λεει οτι δεν ειναι certified , αν παιζει ρολο)

Σχετικα με την CPU , τριχες δουλευει στα 5GHZ , ετρεξα prime95 και παγωσε το PC.

Μετα απο πολλες δοκιμες και πηγαινοντας σκαλι-σκαλι (οπως λεει και το thread ΟC για αρχαριους)καταφερα να σταθεροποιησω τον επεξεργαστη στα 47χ100 1,470v χωρις να βγαζει προβλημα στο Prime95 , οτι και να κανω απο εκει και πανω κολλαει το συμπαν.

Link to comment
Share on other sites

πάντως φιλε μου με 1,470V δεν είσαι και σε ασφαλή ρεύματα...το max που πρέπει να παίζεις είναι 1,35V βαρία 1,38V δεν ξέρω τώρα για την δεύτερη γενία i7 άλλα για την πρώτη έτσι ήταν. Δεν νομίζω να ισχύει κάτι άλλο εδώ διαφορετικό

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.