Jump to content



CPU(E8500) + M/B(Asus P5E) + Ram(Hyper-X)


papatsonis

Recommended Posts

Πωλούνται σε Άριστη Κατάσταση λόγω αναβάθμισης, τα κάτωθι :

CPU : Intel Core 2 Duo E8500 (3166Mhz - 6Mb Cache) με Box ψύκτρα από Q6600(χάλκινη βάση) -όχι η μικρή/λεπτή που είχε- (Αγορασμένος από Πλαίσιο ~ Πάσχα 2009, οπότε έχει υπόλοιπο εγγύησης)

M/B : Asus P5E (Αγορασμένη από Stockhouse πλαισίου ΧΩΡΙΣ παρελκόμενα-backplate), με mod bios από Rampage Formula

Ram : 2x1gb Kingston Hyper-X DDR2-800 (Αγορασμένες από Multirama με Lifetime εγγύηση, αλλά είναι μια κουβέντα το να βρω την απόδειξη τους..), δούλευαν και δουλεύουν άψογα 1066 5-5-5-15 1.8volt

Τέλος μαζί δίνεται και μια Creative Soundblaster Live 5.1 PCI, επειδή λόγω stockhouse η μητρική δεν έχει την παρελκόμενη καρτούλα ήχου της.

Για τον επεξεργαστή μην με ρωτάτε πόσα MHZ πάει κλπ.. ήταν στο μηχάνημα του αδερφού μου, που το είχε κυρίως για δουλειά και το σημαντικό ήταν απλώς να δουλεύει σωστά χωρίς μπλε οθόνες κλπ.. οπότε δούλευε στοκ αυτά τα 2 χρόνια.

Τρόπος Συναλλαγής : Είτε χέρι-χέρι/συνάντηση για επιτόπιο έλεγχο καλής λειτουργίας σπίτι μου (Πάτρα), είτε θα προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με έξοδα δικά μου (ΕΛΤΑ/ΚΤΕΛ) Πανελλαδικά

Προτεραιότητα θα δοθεί όπως πάντα σε Πατρινούς/ές λόγω εγγύτητας, ανεξάρτητα από το ΠΟΤΕ εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

130€

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Η μητρική έκλεισε στον χρήστη DioNiSis(λόγω εγγύτητας όπως έχω αναφέρει), γιατί cpu+ram, θα δοθούν τελικά σε φίλο στο χωριό.

όπως και έγινε, και μπορεί να κλείσει :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.