Jump to content



PCI Slot Cooler


Blinky

Recommended Posts

Θελω να βαλω στο χωρο μιας κενης PCI 2 12αρηδες ανεμιστηρες να φυσανε την καρτα γραφικων. Ο λογος ειναι οτι εχω αλλαξει την ψυκτρα με μια thermalright spitfire η οποια ενω τα σπαει σε αποδοση, ειναι τετοιος ο σχεδιασμος της που δε φυσαει καθολου τα VRMs. Δειτε τη photo απο κατω για να καταλαβετε πως ειναι :

Image_00.jpg

Οπως βλεπετε, η ψυκτρα δεν πιανει καθολου χωρο μπροστα στην καρτα.

Εχω βαλει παθητικα ψυκτρακια στα σημεια που εψυχε το stock cooler, αλλα προφανως δεν ειναι το ιδιο χωρις καθολου airflow. Βεβαια δεν εχω προβλημα στη λειτουργεια της καρτας, δεν κολαει ή οτιδηποτε ακομα και overclocked, αλλα ειναι βλακεια να εχει πεσει η θερμοκρασια της gpu 40 βαθμους και να εχει ανεβει η θερμοκρασια των VRM 20 βαθμους....ακομα και να μη δημιουργει προβλημα, ετσι για το φοβο των ιουδαιων και για αποφυγη μακροχρονιας φθορας, θα ηθελα να τους βαλω καποιο airflow.

Επειδη ειναι πολλα τα σημεια για να βαλεις μεμονομενα ανεμιστηρακια (+ δεν μου αρεσουν τα μικρα ανεμιστηρακια με μηδαμινο airflow και θορυβο) και μιας που η ψυκτρα αυτη αφηνει ολο το χωρο μπροστα στην καρτα κενο, σκεφτηκα οτι ενα pci slot cooler θα ηταν ιδανικο με 2 μεγαλους ανεμιστηρες να φυσανε ολη την προσοψη της καρτας και αρα και τα ψυκτρακια της.

Θελω κατι σαν και αυτο (γιατι οχι, και ακριβως αυτο) :

Kama Stay: CPU K?hler, L?fter, L?ftersteuerung, PC Netzteile von Scythe

αλλα το συγκεκριμενο δε μπορω να το εντοπισω καπου, και γενικα δε μιλαμε για καμια τρελη συσκευη, μια σιδερενια μ@λ@κια θελω να κρατησει 2 ανεμιστηρες απλα για να μη κανω πατεντια της πλακας με συρματα και βλακειες...και μπορει να υπαρχει τετοιο προϊον και απο αλλη πηγη που να μου διαφευγει...

Link to comment
Share on other sites

Κωστη μη μπλεξεις με κατασκευη

παιζει ετοιμο με 5,5€...οποτε δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο

εαν θες πες μου να σου βαλω ενα απο βδομαδα που θα παραγγειλω και κατι αλλα μπλιμπλικια απο εκει...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.