Jump to content



Χαμηλοτερη ταχυτητα με DGN2200


ikskarda

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους .

Μεχρι την Παρασκευη ειχα ενα DGN2000 με ταχυτητα conn-x και συνδεομουν πανω κατω στα 12000Kbps και με cryptload κατεβαζα με 1,2Mb/s.

Μετα απο μια χαζομαρα που εγινε με τα ηλεκτρικα του σπιτιου και πεσιμο ασφαλειων καηκε το DGN2000 και ετσι το Σαββατοκυριακο την εβγαλα με το Baudtec TW263R4-A0 το οποιο συνδεοταν στα 10000Kbps και εκανα την δουλεια μου.

Σημερα πηγα στο Plaisio και μου αλλαξαν το "καμμενο" DGN2000 με ενα DGN2200 το οποιο παρολο που εβαλα τις ιδιες ρυθμισεις

Country OTHER

Does your Internet connection require a login? YES

Get Dynamically from ISP

Μultiplexing Method LLC-BASED

VPI 8

VCI 35

DSL Mode ADSL2+

συγχρονιζει και αυτο κοντα στα 10000Kbps και ταχυτητα download 1Mb/s , παροτι καλυτερο απο τον προκατοχο του εχω χαμηλοτερες ταχυτητες. Εκανα και firmware update αλλα το ιδιο.

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 10507 kbps 948 kbps

Line Attenuation 22.5 db 8.9 db

Noise Margin 10.2 db 10.9 db

Εχει υπερφοτωθει το δικτυο η επαθαν κατι τα ηλεκτρικα του σπιτιου λογω ενος προβληματος που παρουσιαστηκε (καηκε αλλη μια ηλεκτρικη συσκευη) ??????

Να δηλωσω βλαβη στον ΟΤΕ για αυτα τα 2Mbps που ειναι χαμενα παροτι η γραμμη μου επρεπε εξ'αρχης να συγχρονιζει πιο ψηλα ?

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασες να συνδέσεις το ρουτερ στην κεντρική πρίζα του σπιτιού χωρίς καμία άλλη τηλεφωνικη συσκευή; Μπορεί να δημιουργήθηκε και άλλο πρόβλημα, διόλου περίεργο.

Link to comment
Share on other sites

οχι αυτο δεν το χω κανει καθοτι ειναι καπως δυσκολο , θα πρεπει να παρω το ρουτερ και να το βαλω στη μπριζα που λες και να το συνδεσω στο λαπτοπ να δω πως συγχρονιζει καθοτι ειναι αδυνατο να μεταφερω ολοκληρο υπολογιστη στο αλλο δωματιο

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορεις να μετρήσεις τα στατιστικα σου και στον τηλεφωνικό πινακα της πολυκατοικιας καντο. Αν εχεις καλλιτρα στατιστικα εκει τότε φωνάζεις ηλεκτρολογο και κοιταζεις την καλωδιωση του σπιτιου.

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως δε καταλαβαινω τι εννοεις καθοτι δεν το κατεχω :confused:

δεν ειμαστε σε πολυκατοικια αλλα σε μεζονετα (συγκροτηματος) . δε πειραζει θα δω αν θα ξανα ανεβει και σε 3 μηνες που θα απολυθω :smoke:(απο φανταρος) και που θα χω χρονο θα ξανακοιταξω τι συμβαινει

σε ευχαριστω για την συμμετοχη σου στο θεμα

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

ξαναεμφανιζω το θεμα μου γιατι εχω ενα προβλημα απο τοτε που ειμαι πλεον με το DGN2200 καθε μερα εχω αποσυνδεσεις

να αναφερω οτι τα πρωινα λειπω απο το σπιτι και δε βλεπω τι συμβαινει με το ιντερνετ αλλα απο το απογευματακι και μετα ως αργα το βραδυ το router καθημερινα με αποσυνδεει απο το ιντερνετ το οποιο εχει καταντησει πολυ εκνευριστικο devil.png .

πηρα τον ΟΤΕ και για αρχη μου κανανε reset την γραμμη και ειπανε πως αν ξανασυνεχισει να δηλωσω βλαβη, παρολο που δεν βλεπουν κατι περιεργο στη γραμμη . ειπαν επισης αν εχω disconnects ξανα να μου κανουν reset το router. το προβλημα με τα disconnects συνεχιζεται καθε μερα (απο 1-2 καθε βραδυ).

τι μπορω να κανω ? φταιει το DGN2200 ? φταιει η γραμμη ? να δηλωσω βλαβη ? το firmware του router ειναι στην τελευταια εκδοση . υπαρχει καποια ρυθμιση οπου χρειαζεται να κανω μηπως απο μονης της ειναι ρυθμισμενη καμια επιλογη να αποσυνδεεται καθε βραδυ ?

σας παρακαλω βρειτε μου λυση

Link to comment
Share on other sites

καλως το αλλαξα φιλε το Mode σε Auto για αρχη χωρις να πειραξω το Multiplexing.

ελπιζω να ειναι αυτη η απλη ρυθμιση το προβλημα .

Kαι τι αποτέλεσμα πήρες στα στατιστικά σου;

Link to comment
Share on other sites

τα στατιστικα της γραμμης μου δεν ειναι αυτα που ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο που κλειδωνα στα 12500Kbps και κατεβαζα με 1.2Mb/s.

τα εχω βαλει παλι ως εξης και εκανα ενα reboot το router χτες το μεσημερι και νομιζω πως 1.5 μερα τωρα δεν εχει κανει αποσυνδεση - δεν εχει σβησει το λαμπακι

Μultiplexing Method LLC-BASED

VPI 8

VCI 35

DSL Mode ADSL2+

2u4n1pt.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.