Jump to content



Αγορά καρέκλας γραφείου.


ntemian

Recommended Posts

Πρόκειται να αγοράσω μια καινούρια καρέκλα γραφείου και είπα να πάρω κάτι καλύτερο απο μια φθηνή του Praktiker που είχα και έσπασε.Διάλεξα 2 απο τον ΔΡΟΜΕΑ, την SMART και την ΖΕΤΑ Μ. Ποια πιστεύετε οτι είναι καλύτερη? Τι διαφορά έχει ο relax απο τον synchro μηχανισμό? Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200€. Δυστυχώς είμαι απο επαρχία οπότε δεν έχω πολλές επιλογές.

Link to comment
Share on other sites

Πριν από 8 χρόνια περίπου είχαμε πάρει 2 ZETA με τον αδερφό μου και τις έχουμε ακόμη. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι μετα πό κάποια χρόνια ανάλογα την χρήση σκίζονται τα μπράτσα αλλά με 30 μπορείς να βάλεις καινούρια. Δεν ξέρω βέβαια αν τα εχουν βελτιώσει από τότε.

Από όσο ξέρω στο relax η γωνία που σχιματίζει η πλάτη με το κάθησμα μένει σταθερή και απλά πεφτει προς τα πίσω η καρέκλα, ενώ στην ZETA αλλάζει κλίση και το κάθισμα.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω την ZETA M εχω εδω και 4 χρονια καθημερινης χρησης χωρις κανενα προβλημα. Δε λεω, καλη καρεκλα, αλλα αν με ρωτουσες τωρα ποια θα αγοραζα, θα σου ελεγα ZETA D με κλειστα ματια. Η ψηλη πλατη μετραει αφανταστα.

Link to comment
Share on other sites

Παίδες υπάρχουν αρκετά όμοια threads. Δοκιμάστε την αναζήτηση πρώτα.

Από εκεί και πέρα επειδή πριν 2 βδομάδες ήμουν και εγώ στην αναζήτηση, η μόνη συμβουλή που θα σου δώσω είναι άντε και κάτσε πάνω τους. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα βγάλεις σίγουρο συμπέρασμα.

Κάθισα σε καρέκλες των 300 ευρώ και ήταν λες και καθόμουν σε ξαπλώστρα. Καρέκλα γραφείου θες όχι αιώρα. Τελικά κατέληξα σε καρέκλα των 140€.

SLIM-LINE-SLN-506.jpg

Η πλάτη φτάνει στον αυχένα. Δεν είναι τέρας ποιότητας αλλά από πράκτικερ ΠΟΛΥ καλύτερη.

Link to comment
Share on other sites

Εαν εχεις καποιο γνωστο με καρτα επαγγελματια για το makro περνα και απο εκει μια βολτα. Την δικια μου την πηρα 37 euro. Εχει και καλυτερες απο αυτη βεβαια αλλα μολις εκατσα την ερωτευτηκα,ειναι και τι σε βολευει,την εχω απο τον δεκεμβριο και δεν εχει παθει το παραμικρο. παρτε μια ιδεα. ImageShack

Link to comment
Share on other sites

Εχω δει μερικες καρεκλες που εχουν ενα διαφορετικο δερμα που δεν ιδρωνεις αλλα δεν ξερω πως λεγεται. Απο οτι θυμαμαι ειναι πιο λειο και πιο λεπτο αλλα σκιζεται πολυ ευκολα με κανα φερμουαρ απο τζιν.

Link to comment
Share on other sites

Στις καρέκλες θα έπρεπε να αναφέρεται μια προδιαγραφή ή οποία αναφέρει για πόσες ώρες χρήση ανά ημέρα ενδείκνυται. Οι καρέκλες που βλέπω, δεν πρέπει να είναι για πάνω από 6 ώρες την ημέρα, οπότε αν σκοπεύεις να κάθεσαι παραπάνω, πχ 8ωρο, θα πρέπει να επιλέξεις άλλη γιατί με τον καιρό θα αποκτήσεις πρόβλημα σε μέση/πλάτη/αυχένα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.