Jump to content

argy1

Premium Members
  • Posts

    777
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by argy1

  1. argy1

    TheLab-ο-πιτα 2016!

    Παρων!
  2. argy1

    επιλογη φτηνου SSD

    Εγω εχω τρεις τετοιους σε συστηματα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος http://www.e-shop.gr/kingston-sv300s37a-120g-v300-ssd-120gb-sata3-25-retail-p-PER.345373
  3. Καλημερα,αν τα μελανια κανουν για Εpson sx-130 με ενδιαφερουν! Aκυρο,δυστυχως δεν κανουν..
  4. Υπαρχει ακομα αλλα θα στελνετε πρωτα μηνυμα εδω και μετα προσωπικο μηνυμα.Σε μελη με 5-10 μηνυματα συνολικα στο φορουμ δεν το δινω. @Narayan τωρα ειδα το ποστ σου,αν θελεις να ερθεις να το παρεις στειλε μου πμ.
  5. Βρηκα ενα NintedoDSi το οποιο ειναι σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση.Ανοιγει αλλα κλεινει αμεσως λογο μπαταριας μιας και δεν υπαρχει ο φορτιστης του.Εχει και κατι γρατζουνιτσες αλλα κατα τα αλλα φαινεται να ειναι μια χαρα.Οποιος εχει φορτιστη και το θελει ερχεται Νεο Κοσμο απο Δευτερα και το παιρνει.Εχει μεσα και ενα παιχνιδι lego batman.
  6. argy1

    Windows 8 Thread

    Εγω σαν απλος user τα εχω βαλει σε καμια 10αρια pc δικα μου και φιλων οπως και τα 7 σχεδον μολις βγηκαν και δεν εχω κανενα προβλημμα.Επισης αν θυμαμαι καλα καποιοι "κολημενοι τεχνικοι" με εβαλαν να παω να αγορασω τα xp σε κανοιριο συστημα που ειχα φτιαξει μολις βγηκαν τα 7αρια επειδη λεει τα 7 ειχαν προβλημματα,στην πορεια ομως καταλαβα οτι τοσα ηξεραν τοσα ελεγαν..
  7. argy1

    Polling rate 500hz +

    Πραγματικα δεν το συνηστω! Δεν ξερω αν πειραζει που βγαινω εκτος θεματος αλλα μιας και ειπωθηκε εδω το σχολιαζω εδω και θα ελεγα πριν το κανετε να ξερετε τι ρισκο παιρνετε.Εχθες εμεινα 2 ωρες χωρις ποντικι προσπαθωντας με το πληκτολογιο να αποκαταστησω την ζημια,δεν αναγνωριζε κανενα ποντικι που εβαζα! Το ξερω οτι μερικοι κλαιτε απο τα γελια αλλα εγω τα εκανα πανω μου και στο μυαλο μου ηρθε μεχρι και το φορματ.Φυσικα τωρα γελαω και εγω απλα θελω να ενημερωσω.Τελικα το εφτιαξα αλλα ουτε που θυμαμαι πως.
  8. argy1

    Windows 8 Thread

    Δουλευω τα 8.1 εδω και δυο βδομαδες και ολα κομπλε,αν εξαιρεσουμε ενα προβλημμα που προεκυψε εχθες.Ειπα να τα περασω και στον υπολογιστη της δουλειας με το ιδιο microsoft account και ενω επελεξα στην αρχη οτι ειναι ξεχωριστος υπολογιστης και οτι δεν θελω να μεταφερθουν αρχεια απο τον ενα στον αλλο αυτο μου αλλαζει την επιφανεια εργασιας.Μολις την αλλαξω αλλαζει παραλληλα και στο αλλο μηχανημα.Αυτο το πραγμα διορθωνεται καπως?
  9. Να ευχαριστησω και δημοσια λοιπον τον @sotoscorfu για το πολυ χρησιμο εργαλειο που μου εδωσε!
  10. @sotoscorfu Μπορω να περασω απο Καλλιθεα αυριο να το παρω? DLINK DKVM-2KU 2-Port Kb-Video-Mouse USB
  11. Επειδη ηταν ολοκληρο μπαουλο και μου επιανε χωρο το πεταξα.Μιας και ειχα χρονο ομως να "παιξω" το ανοιξα και καρτησα τα εξης: hitachi cdr-8430 black 2x dcas-34330 4.3GB SCSI pentium II adaptec aha-2940 uw 2x sdram 32mb pc100-322-620 1x sdram 64mb pc100-322-620 Σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση αλλα ΑΨΟΓΑ εμφανισιακα.
  12. IBM netfinity3000 Δεν ξερω αν δουλευει και τι,το ξεθαψα απο μια αποθηκη. Αν μπορει να φανει χρησιμο σε καποιον περναει απο Νεο Κοσμο και το τσιμπαει.
  13. Χρονια πολλα! Θα με ενδιεφερε και εμενα το κουτακι.
  14. argy1

    OUYA - Η νέα κονσόλα που θα φέρει τα πάνω κάτω;

    Απλα οταν σχεδιαστηκε εκανε παταγο το android με τα εκκατπμυρια δωρεαν παιχνιδια και εφαρμογες.Σημερα ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πραγμματα συνφωνω και εγω μαζι σου..
  15. argy1

    Need For Speed: Rivals

    Ουτε και εγω ειχα προβλημμα αλλα ειχα διαβασει οτι πολλοι ειχαν θεμα με τον ηχο και με fullscreen σε σπασμενα,αμα το googlαρεις λιγο κατι θα βρεις πιστευω.
  16. argy1

    Need For Speed: Rivals

    Γιατι στην πραγματικοτητα στα 140 δεν φαινονται?? Δεν πας και με 300.Εγω το βλεπω λιγο πιο αληθινο ετσι,με ειχε κουρασει που απο τα 60 και μετα νομιζεις οτι σπας το φραγμα του ηχου και πετανε διπλα σου απροσδιοριστες πολυχρωμες γραμμες.
  17. Ευχαριστω και δημοσια λοιπον τον @MicAn για το δωρο! Παιζουν αψογα τα ηχειακια!
  18. argy1

    Δραπανο parkside,να το παρω?

    Εχω δουλεψει πολλα εργαλεια makita-bosch-dewalt.. δραπανα,περιστροφικα,σκαπτικα,πιστολετα,κατεδαφιστικα,τροχους κτλ.. λογο της δουλειας μου.Η εμπειρια μου λεει οτι και τα ακριβα και τα φθηνα κανουν την δουλεια τους,η διαφορα ειναι στην ωρα χρησης και το ποσο σε βολευει στο πιασιμο κτλ.Αν δουλευεις ενα εργαλειο ασταματητα ολη την ημερα προφανως πρεπει να ειναι ξεκουραστο και καλο.Το makita για παραδειγμα μπορει να τρυπαει-σκαβει για 12 ωρες συνεχομενα και χωρις να σε κουραζει ενω ενα budget (του πρακτικερ) αν δουλευει συνεχομενα για 2 ωρες θα παραδωσει πνευμα.Αν μιλαμε για κομπρεσερ υπαρχει και περιπτωση να σε πιασει η μεση σου αν ειναι της πλακας και σε δυσκολευει στην περιστροφη του σωματος κτλ.Οποτε επελεξε το εργαλειο με βαση το ζορι που θα φαει και την ωρα που θα το χρησιμοποιεις.Για παραδειγμα αν τρυπας 3 χιλιοστα λαμαρινες ολη την ημερα παρε ακριβο και καλη μαρκα και θα το βρουν και τα εγγονια σου.Αν θες να τρυπισεις πλαστικα και αλουμινια μικρου παχους μερικες φορες στη ζωη σου τοτε παρε μουφα,θα κανει εξισου καλα την δουλεια του και δεν θα καταλαβεις διαφορα ουτε εσυ αλλα ουτε το εργαλειο. Επισης πολυ σημαντικο ρολο παιζει η χρηση,αν για παραδειγμα παρεις ενα τρυπανι φτηνο και το χρησιμοποιησεις για λοστο ή κατι παρομοιο εστω και για λιγο μην αναρωτηθεις γιατι εσπασε.
  19. argy1

    Battlefield 4

    Για multi μιλαω,το βαρεθηκα το call..
  20. argy1

    Battlefield 4

    Ρε παλικαρια να κανω μια ερωτηση? Με i3 3220,8 gb ram,SSD και 9800gt 512 η οποια ΔΕΝ θποστηριζει directx11 (υποστηριζει drx9) θα παιξει ή τσαμπα θα το παρω?Δεν με νοιαζει να παιζει φουλ απλα να παιζει σε 19 αρα (1440*900) χωρις να κολλαει..
  21. Να παρουν ενα cd-player!! O πατερας μου στα 65 του πηρε laptop και εμαθε να το δουλευει επειδη επρεπε να κανει ηλεκτρονικα την δηλωση του (ποτε δεν εχει παει σε λογιστη τα φτιαχνει μονος του,σιγα μην πηγαινε τωρα) Αυτοι λοιπον ενα cd-player δεν μπορουν να παρουν?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.