Jump to content



Λιγη βοηθεια για κατασκευη site με Google sites


petroSEXtreme

Recommended Posts

Πριν λιγες μερες ειδα αυτη τη δυνατοτητα του google και ξεκινησα στο χαβαλε να φτειαξω μια σελιδουλα.Τελικα επειδη βγηκε ωραια (οσο γινεται δηλαδη) ειπα να την κρατησω.Μεσα στο menu τοu google sites ειδα οτι υπαρχει επιλογη να βαλεις το domain name που εχεις ηδη αγορασει.

Η απορια μου ειναι αυτο συμβατο με οποια εταιρια και αν αγορασω το domain name?

Ρωταω γιατι στο helpdesk της google γραφει αυτο:To point visitors to this new URL, you might also have to make changes to your CNAME record, which controls what aliases are associated with your domain.

Αυτο εχω τη δυνατοτητα να το κανω με οποια εταιρια και αν αγωρασω το domain?

Κανενας που να εχει ασχοληθει να δωσει καμια συμβουλη?:daisy:

Link to comment
Share on other sites

Η εταιρεία που θα σου πουλήσε το domain θα σου δώσει και πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του domain όπου και μπορείς να κάνεις αλλάγες σε nameservers κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ το papaki.gr χρησιμοποίησα την 1η (και μοναδική φορά κιόλας προς το παρόν :p) που κατοχύρωσα domain, και δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Επειδή είμαι αρχάριος σε αυτόν τον τομέα, 2 φορές που τους ρώτησα κάποια πράγματα απάντησαν και τις 2 φορές ταχύτατα (την 1η ένα βράδυ 10 η ώρα, και την επόμενη 9 και μισή το πρωί είχα απάντηση, και 2η φορά απάντησαν μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας).

Χωρίς παρεξήγηση... δεν κάνω διαφήμιση, αλλά από αυτά που είχα ακούσει για τους παροχείς domain και την εξυπηρέτηση που κάνουν, ενθουσιάστηκα μπορώ να πω. :p

Αυτά... μπορείς βέβαια να ακούσεις και γνώμες άλλων παιδιών, όπως κι από εμένα που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια (χωρίς να το έχω δοκιμάσει) για το tophost.gr :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.