petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 Πριν λιγες μερες ειδα αυτη τη δυνατοτητα του google και ξεκινησα στο χαβαλε να φτειαξω μια σελιδουλα.Τελικα επειδη βγηκε ωραια (οσο γινεται δηλαδη) ειπα να την κρατησω.Μεσα στο menu τοu google sites ειδα οτι υπαρχει επιλογη να βαλεις το domain name που εχεις ηδη αγορασει.Η απορια μου ειναι αυτο συμβατο με οποια εταιρια και αν αγορασω το domain name?Ρωταω γιατι στο helpdesk της google γραφει αυτο:To point visitors to this new URL, you might also have to make changes to your CNAME record, which controls what aliases are associated with your domain. Αυτο εχω τη δυνατοτητα να το κανω με οποια εταιρια και αν αγωρασω το domain?Κανενας που να εχει ασχοληθει να δωσει καμια συμβουλη?:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Σεπτέμβριος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 Η εταιρεία που θα σου πουλήσε το domain θα σου δώσει και πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του domain όπου και μπορείς να κάνεις αλλάγες σε nameservers κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Σεπτέμβριος 7, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 αυτο το προσφερουν ολες οι εταιριες?Δηλαδη oi δυνατοτυτες του admin panel θα ειναι οι ιδιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Σεπτέμβριος 7, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Αν μιλάμε για domain name .gr, .com, .net κτλ φυσικά ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Σεπτέμβριος 8, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 καμια προταση απο που να αγορασω το domain?Για την ωρα κοιταω εδω Web Hosting | Φιλοξενία ιστοσελίδων | Σχεδιασμός ιστοσελίδων | Web Design | Καταχώρηση Domain Name | Dedicated Servers |Hosting-web | Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 hyperhosting.grpapaki.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Σεπτέμβριος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Καλησπέρα.Κοίτα εδώ στο forum υπάρχουν πάρα πολλά μέλη που ασχολούνται με την κατοχύρωση domain name.Εγώ χρησιμοποιώ το papaki.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Σεπτέμβριος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Κι εγώ το papaki.gr χρησιμοποίησα την 1η (και μοναδική φορά κιόλας προς το παρόν ) που κατοχύρωσα domain, και δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Επειδή είμαι αρχάριος σε αυτόν τον τομέα, 2 φορές που τους ρώτησα κάποια πράγματα απάντησαν και τις 2 φορές ταχύτατα (την 1η ένα βράδυ 10 η ώρα, και την επόμενη 9 και μισή το πρωί είχα απάντηση, και 2η φορά απάντησαν μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας). Χωρίς παρεξήγηση... δεν κάνω διαφήμιση, αλλά από αυτά που είχα ακούσει για τους παροχείς domain και την εξυπηρέτηση που κάνουν, ενθουσιάστηκα μπορώ να πω. Αυτά... μπορείς βέβαια να ακούσεις και γνώμες άλλων παιδιών, όπως κι από εμένα που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια (χωρίς να το έχω δοκιμάσει) για το tophost.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Σεπτέμβριος 10, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Καλημέρα.:beer: tophost.gr, prohoster.gr και papaki.gr είναι ουσιαστικά η ίδια εταιρεία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.