Jump to content



kingston με MT τσιπακια


Zul

Recommended Posts

εχω μια μνημη kingston 512 με mt στιπακια και ψυξη HEAT SPREADER απο την akasa με ceramique και timings 7-2-2-2,5 και την ειχα στα 227 με 2,9 απο βιος(abit nf7-s) και χωρις καψιμο με 2,8 ηταν στα 223,ολα καλα μεχρι εκει αλλα πριν κανα 2 μερες αποφασισα να τις καψω,και τα αποτελεσματα με 2,8 απο βιος πανε 227 και με 2,9 τα ιδια.εχετε καμια ιδεα γιατι δεν πανε αλλο με 2,9(απο οσα ξερω τα MT ακουνε στο ρευμα).

Link to comment
Share on other sites

Πάνω από τα 227 που σου πετάνε errors? Σε πια test στο 5? Το FSB των μνημών καλά είναι να μη το δοκιμάζεις στο όριο της CPU ώστε να βεβαιωθείς ότι δε σου πετάει errors λόγω cache. Καλά είναι να δοκιμάσεις και κανένα modάρισμένο BIOS από D24 (κάθε έκδοση σχεδόν έχει διαφορετικούς πίνακες για τις μνήμες). Τρέξε και κανένα Sandra Βurn in, και κάνε συμπίεση μεγάλα αρχεία με το Winrar.

Bέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο οι μνήμες να μην ακούνε άλλο τάση.

δοκίμασε αν δε πάνε άλλο πάνω 7-2-2-3 (cas 3 δηλαδή) εκεί πιστεύω ότι θα πάρεις FSB και θα σου κόψει λίγο band.

Σα τελευταία επιλογή μπορείς να τις κάψεις και 8-3-2-3 (ή και 8-3-3-3) και μετά να δοκιμάσεις να τις κατεβάσεις πάλι τα timings. ;)

Link to comment
Share on other sites

κοίτα και αυτές τις δύο συζητήσεις, πιστεύω πως θα σε βοηθήσουν, να βγάλεις ορισμένα συμπεράσματα.

Got OCZ EB + NF7 ? Post here !

OCZ 3700EB wont respond to higher Vdimm?

λάβε υπόψη σου ότι άλλο το PCB των OCZ και άλλο το Value Kingstone.

και εδώ και δω αν δε τα έχεις δει είδη...

Link to comment
Share on other sites

ρε endu τις εχω καψει και σε χαλαρα και σε σφιχτα timings εχω κανει απειρα Sandra Βurn in συμπίεσα αρχεια πανω απο 6gb οτι θες εχω κανει και αυτες τιποτα.μου πετανε με 2,9 στο τεστ 8 με 233 περιπου 40-50 στην λουπα.νομιζω με cas3 πανε γυρω στα 238 θα το τεσταρω και θα σου πω,και το κακο ειναι οτι ηθελα να παρω αλλη μια για dual αλλα αν πανε 227 ετσι με dual δεν με βλεπω με τιποτα ουτε καν 220

Link to comment
Share on other sites

λοιπον το κουφο ενω με cas 2,5 δεν ακουν στο ρευμα με cas 3 πανε 231 με 2,8 και 236 με 2,9 ενω μαλλον θα πανε(με λιγο καψιμο) και 237 αφου δεν εχουν λαθοι στο memtest και πριμε βγαζουν 2,5 ωρες.τι αλλο μπορει να φταιει με το cas 2,5 ????κανενα καλο βιος για nf7-s δοκιμασμενο?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.