Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2011 Καλησπέρα,έχω αυτό τον ενισχυτή αλλά είναι στην άκρη εδώ και πολύ καιρό και σκεφτόμουν άμα αξίζει να βάλω αυτόν τον ενισχυτή μαζί με ένα ζευγάρι ηχεία στο pc για μουσική ή να πάρω ένα έτοιμο σετ Edifier ή Teufel.Δεν έχω πολλές γνώσεις στα τεχνικά θέματα του ήχου για αυτό και όταν έψαξα στο νετ για τον ενισχυτή δεν βρήκα πολλά πράγματα και τα περισσότερα από αυτά που βρήκα δεν τα κατάλαβα κιόλας.Την γνώμη σας παρακαλώ Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Αφού μιλάμε για ένα ζευγάρι ηχεία βεβαίως και συμφέρει να τον ενεργοποιήσεις ξανά τον εν λόγο ενιχσυτή...Φυσικά μιλάμε για στερεοφωνικές μόνο ακροάσεις αλλά έχεις την δυνατότητα να βάλεις επάνω του ένα μεγάλο εύρος ηχείων που μπορείς να βρείς (αν δεν έχεις ήδη) είτε καινούργια είτε μετάχειρα από το εμπόριο.Μιλάμε για κανονικά ηχεία αφού δεν θα έχεις θέμα watt για να τα οδηγήσεις και όχι τις μινιατούρες των συστημάτων για υπολογιστές..:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Έχει 2 τέτοια πάνω αλλά τα θεωρώ όσο υπερβολικά μπορεί να πάει συν ότι δεν μπορώ να τα πάρω μαζί μου εκεί που θα πάω συν ότι τα θέλει ο πατέρας μου.Έχεις να προτείνεις κάτι με καπέλο τα 200 ευρώ ή ζητάω πολλά?Δεν θέλω το τοπ.Κάτι μεσσαίο και λίγο πιο κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Πάρε ένα ζευγάρι από αυτά, πιες τους το αίμα, άκου όσο δυνατά θέλεις χωρίς να σε πάνε μέσα και θα τα αλλάξεις μόνο όταν βαρεθείς να τα βλέπεις. Μιλάμε για κορυφαία δύναμη και αντοχή και πολύ καλή ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 13, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Σκεφτόμουν κάτι σε 2 τέτοια AV-3582F ΗΧΕΙΟ HOMETHEATERΌσο για αυτά που έβαλες δεν ξέρω.Μου κάθεται στο λαιμό το πλαστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Από απλή προκατάληψη Δε σπάει, δε χαλάει, δεν επηρεάζει τον ήχο (αφού το ηχείο είναι εσωτερικά και δεν παίζει ρόλο το πλαστικό για καμπίνα) κι αν πάθει κάτι, του ρίχνεις ένα βάψιμο και είσαι οκ. Είχα χρόνια ανάλογα, έπαιζαν 4-6 ώρες την ημέρα τσίτα (σε μαγαζί) και τα πούλησα μετά από 6 χρόνια σχεδόν όσο τα αγόρασα. Μιλάμε για τον ορισμό "σκυλιά" και μην ξεχνάς, ότι οι μεγαλύτερες συναυλίες στον κόσμο βασίζονται στα EV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 13, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά δεν μου αρέσει αισθητικά,και ας πούμε πως βάζουμε την αισθητική στην άκρη,πάει 200 ευρώ το ένα,οπότε δεν γίνεται.Ενώ με τα άλλα με 130 ευρώ πιστεύω πως είμαι καλυμένος και με το παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Έχουν εντυπωσιακά σπεκς. 200 βατ και 94 ντιμπι ευαισθησία σημαίνουν 117 ντι μπι. μαξ. Δηλαδή, πολύ δυνατά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 13, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 δεν νομιζω να τα στησει σε γηπεδο...δεν ξερω αν θα μπορει να τα χαρει σε πολυκατοικια..οποτε δεν ξερω και τι νοημα εχει να κινηθει σε υπερβολικα δυνατα ηχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 13, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Πήγαινε σε όποιο μεγάλο ηλεκτρομάγαζο έχεις κοντά σου (Kώτσο, Elecro, Saturn, Media κλπ) που έχουν ένα σωρό ηχεία στην σειρά και διάλεξε ότι σου αρέσει. (κοίτε και για τρελές προσφορές που παίζουν σε πολλά από αυτά ) Τα ηχεία είναι περίεργο θέμα και καθαρά προσωπική επιλογή του καθενώς από ηχητικής άποψης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 13, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Ok παίδες, μάλλον θα πάω να κάνω αυτό που είπε ο dpolal και θα καταλήξω.Ευχαριστω για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 13, 2011 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 παντως δες και 2 απο δαυτα ... www.nakas.grή ενα απο δαυτα..Dali CONCEPT 2 Cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 13, 2011 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 όταν έψαξα στο νετ για τον ενισχυτή δεν βρήκα πολλά πράγματα και τα περισσότερα από αυτά που βρήκα δεν τα κατάλαβα κιόλας.Sansui AUX711 Service Manual free download,schematics,datasheets,eeprom bins,pcb,repair info for test equipment and electronicsSansui AUX711 Service Manual free download,schematics,datasheets,eeprom bins,pcb,repair info for test equipment and electronics Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 14, 2011 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Καλός φαίνεται. Μάλλον είναι και dual mono. 2x100 @8 Ohm 2x130 @4 Ohm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.