Jump to content



Motorola Xoom 3G+Wifi 32GB


Gr_God

Recommended Posts

Πωλείται ένα Motorola Xoom ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, δώρο από Αμερική με τα έγγραφά του τελωνείου σημερινά. Τα έγγραφα του τελωνείου μαζί με το τιμολόγιο αγοράς (περιλαμβάνεται) ισχύουν για διεθνή εγγύηση 2 ετών.

Είναι η έκδοση 32GB με 3G και WiFi και με Honeycomb 3.2, αλλά νομίζω το 3G δεν θα λειτουργήσει Ελλάδα (είναι της Verizon - μπορεί να ξεκλειδώνει, δεν έχω χρόνο όμως να ασχοληθώ).

Μαζί και μία Zagg Invisible Shield στο πακέτο, τοποθετημένη ή μη (ότι θέλει ο αγοραστής).

Επίσης μπορεί να τοποθετηθεί Ευρωπαϊκή-Διεθνής ROM εάν το θέλει ο αγοραστής, ώστε να υποστηρίζει Ελληνικά.

Τιμή 400€.

Link to comment
Share on other sites

Σήμα από κινητού κάρτα (Vodafone) πιάνει αλλά ζητάει ενεργοποίηση από την Verizon πριν ξεκινήσει να λειτουργεί το data και εννοείται κολλάει στην ενεργοποίηση (εκεί φαίνεται και το σήμα), οπότε μάλλον θέλει κάποιου είδους ξεκλείδωμα όπως γράφω και στο πρώτο post.

Πέρα από αυτό δεν με παίρνει και να ασχοληθώ, στο κάτω κάτω για καινούργιο το δίνω και γι'αυτό το δίνω και στην τιμή του wifi-only.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.