Jump to content



ψάχνω (προτάσεις για ) κουτί και τροφοδοτικό


tsompanos

Recommended Posts

Όπως λεει και το θέμα ψάχνω κουτί με θέση για 4 ως 6 ανεμηστήρες.Στην αρχή βρήκα 2.

1) Xaser III Super Tower Seriew-V2000A Super Tower

2) Xaser III Super Tower Seriew- V1000A Super tower

Που έχει και από μόνο και speed Fan. Βέβαια είναι κομματάκι αλμυρό. Και αν βάλω και κανα καλό τροφοδοτικό φτάνω τα 300 μάλλον.

Ψάχνω και κάτι σε ποιό φτηνό κουτί να έχει/δέχεται μέχρι 6 fan, να προσθέσω και speed fan ( Coolermaster Aerogate II ALD-V02 Silver που ελέγχει μέχρι 6 fan), και κάποιο καλό τροφοδοτικό.

Τροφοδοτικό κάτι από tagan ή ethermax στα 400W περίπου ώς 450W ή όποιο νομίζεται καλό άλλωστε δέχομαι προτάσεις για όλα τα παραπάνω. Δώστε και url να βλέπω τα κουτιά.

Link to comment
Share on other sites

το κουτί είναι αυτό PlusView1000AMG -EU έκλεισε παραγγέλθηκε. καθώς και το Coolermaster Aerogate II ALD-V02 Silver.΄ψ¨αχνω οπότε για τροφοδοτικό μόνο θέλω απόψεις γαι το ethermax και tagan480 καθώ και για τα levicon ή οποια δήποτε άλλο από 400 ως 500 W

πείτε την γνώμη σας ελέυθερα

Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικο το κουτί σου. Εγώ θα έλεγα tagan μιας και έχω το levicom 420. Δεν είναι άσχημο αλλά οι τάσεις του είναι αρκετά χαμηλές. Στο tagan αν το πάρεις δοκίμασέ το πρώτα γιατί μερικά κομμάτια υπερθερμένονται και κάνουν και θόρυβο. Έχουν παρουσιαστεί 2 - 3 τέτοιες περιπτώσεις στο thelab

Link to comment
Share on other sites

Το κουτί το πείρα από τοπικό κατάστημα 60 Ευρώ , το aerogate 2 50 Ευρώ. Για το τροφοδοτηκο ακόμα ψάχνομε είμαι ανάμεσα από το levicon 420w, tagan 480 είναι καλό αλλά έχω ακούσει για τα προβλήματα υπερθέρμανσης , και το enermax 465 το οποίο αυτήν την στιγμή είναι πρώτο μαζί με το levicon. Εννοείται πως είναι με PFC. Μάλλον βλεπω να καταλήγω σε Enermax.

Ερώτησηση πόσα καλώδια ρεύματος για σκληρό και cdrom έχει το καθένα???????

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 15:17]

Enermax 465 για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..... :T:

αλλη μια ψηφος εδω περα για το ενερμαξ.το ταγκαν το παω με χιλια καθως το εχω δει και απο κοντα.....το συγκεκριμενο που ειδα ουτε θορυβο εκανε ουτε ζεσταινοτανε οπως σε 2-3 περιπτωσεις αλλων παιδιων.δεν εχω ακουσει ουτε ενα παραπονο απο το ενερμαξ γι αυτο και στο προτεινω σαν 1ο.:hi:

Link to comment
Share on other sites

H 'αποψη σας καταχωρήθικε και το enermax 465q PFC έγινε παραγγελεία. Σε 2 μέρες το πολύ από ότι μου είπε ο φίλςο μου θα είναι εδώ. Αλλά τελικά πόσσα καλώδια για ρεύμα έχει το enermax για σκληρούς και σιντιρομ ακόμα κανέανας δεν μου είπε. Τεσπα θα το δω μόνος σε 2 μέρες

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tsompanos [Χθες, στις 22:34]

Επειδή είμαι τσομπάνος και όχι ηλεκτρολόγος ή δεν έχω ούτε ελάχιστες γνώσεις από ηλεκτρολογικά κάνε το λιανα΄σε παρακαλω΄(ευχαριστώ για τις ευχες)

Παναγιώτη αυτό που ρωτάς,μπορείς να το δεις στο http://www.maxpoint.com/products/pow_supp/spec_pg/46524p/index.htm :T:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τελικά ήρθανε όλα (κουτι τροφοδοτικό και aerogate II). Στήθηκε το όλο σύστημακαι σε λίγο θα βάλω και μερικές φωτο Το μόνο πρόβλημα που βλέπω μέχρι τώρα είναι πως το aerogate μου σφυράει όταν φτάνει θερμοκρασία του επεξεργαστή στα 55 και όχι στα 65 όπως λέει το φυλάδιο και το site. Ξέρει μήπως κανένας αν αλλάζει αυτό???. Πάντως οι θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά αφού με κάποιο πρόγραμμα του motherboard (το pc alert με την msi K2N2 delta ISLR ) έβλεπα θερμοκρασίες 76 και τώρα 55-56 το πολύ με το aerogate II και το πρόγραμμα της motherboard μου δίνει 62.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το pc alert κανει λαθος +5 βαθμους κελσιου σε σχεση με τη θερμοκρασια που διχνει το Bios

,τουλαχιστο στη δικη μου μητρικη MSI Kt4v. Aυτο το κουμπι ,το cooler XP,στο pc alert μειωνει μεν τη θερμοκρασια αλλα κοβει τον επεξεργαστη.(ασχετο, αλλα ειπα να το αναφερω)

Ιδιο κουτι και τροφοδοτικο σκεφτομαι για τις επομενες αγορες μου.Με απασχολει πολυ το θεμα του θορυβου.Μπορεις να προσδιορισεις απο που προερχεται το σφυριγμα?

Απο κουλερ ,80αρια ανεμιστηρακια, η τροφοδοτικο?

Link to comment
Share on other sites

για το pcalert που λες εμέμα μου δείχνει τις ίδιες θερμοκρασίες και το BIOS αλλά 8-9 βαθμούς πιο πολλούς από ότι το AEROGATE 2. Η μητρική μου είναι MSI K7N2 ISLR..

Για το cooler XP το έχω ακούσει και από αλλού γιάυτό και δεν το χρησιμοποιώ.

Όσο για τον θόρυβο επείδή εγώ έχω 4 ανεμηστηράκια, 2μπροστα, εκ των οποίων το ένα μπροστά από τους σκληρούς(βάζουν αέρα) , και τα άλλα 2 στο πίσω μέρος του κουτιού κάτω από το τροφοδοτικό (βγάζουν αέρα). + τα 2 ανεμηστηράκια του τροφοδοτικού.. Τώρα αυτό που κάνει τον περισσότερο θόρυβο είναι το ανεμηστηράκι στο μπροστινό μέρος κάτω από τους σκληρούς. Όσο για το σφύριγμα που λες δεν ακούω κάτι.??????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.