Jump to content



Ορειβατικό εξοπλισμό στην Θεσσαλονίκη?


liberto

Recommended Posts

Ξέρει κανείς καταστήματα στη Θεσσαλονίκη που να έχει ορειβατικό εξοπλισμό (παπούτσια τρεκιν) που να έχουν καλές τιμές? (αν ξέρετε και Αθήνα, δεν με χαλάει...)

tnx

Link to comment
Share on other sites

Τα καλύτερα είναι το 2917 στην παπάφης και η surfomania στην προξένου Κορομηλά! Ρίξε καμμιά ματιά και στον Φοκα - έχει τμήμα που εξειδικεύεται στα ορειβατικά/αναρριχητικά

Έπίσης υπάρχει το wild side sports στην (Αγ Θεοδώρας νομίζω λέγεται-κάθετος στην Καρόλου Ντηλ) έχει πολύ καλές εταιρίες Black Diamond, κτλ (έφερνε και Arcteryx για ένα διάστημα) αλλά είναι πανάκριβος επειδή το παίζει μονοπώλιο! Ο πετρίδης ήταν η μοναδική λύση για ορειβατικό εξοπλισμό μέχρι τις αρχές 90...από τότε έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα στον χώρο.

Link to comment
Share on other sites

βρήκα στο ίντερνετ το columbia στην Αγ. Σοφίας, έχει πάει κανείς?

έκανα μια βόλτα σήμερα στα μαγαζιά που αναφέρατε, κάτι north face kai kati columbia τα είχαν απο 150 ευρά και πάνω... λέτε η Αθήνα να έχει καλύτερες τιμές? πάω για διπλά ζευγάρια :(

έχετε καμιά γνώμη για ελαφριούς υπνόσακους (600 - 700 γραμ), εαν έχετε δοκιμάσει κανέναν. Μέχρι τώρα είχα του 1.5 κιλού και λέω να πάρω καινούργιους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.