Jump to content



Mi Fi 3G access point προτάσεις


crmaris

Recommended Posts

αφού μπήκα και εγώ στο τριπάκι και αγόρασα ένα HP Touchpad είμαι σε δίλλημα τώρα πώς να του δίνω 3G net όταν δεν υπάρχει κάλυψη Wi Fi. Διαθέτω μια data card ήδη οπότε λέω γιατί να την χρησιμοποιώ μόνο στο φορητό και όχι και στο tablet.

Βασικά δύο συσκευές μου κέντρισαν το ενδιαφέρον

1) HUAWEI E585. Γύρω στα 75€, δικιά του μπαταρία και δέχεται απευθείας την κάρτα SIM. Ακριβούτσικο αλλά μου λύνει πραγματικά τα χέρια το θέμα της μπαταρίας (5 ώρες λένε αυτονομία) μιας και έτσι θα μπορώ να δίνω net ακόμη και στο κινητό όταν δεν πιάνει wi fi (δεν έχω data πρόγραμμα ενεργοποιημένο στο κινητό λόγω σύνδεσης και λόγω του ότι ήδη πληρώνω για ξεχωριστή data card sim)

2)Η δεύτερη συσκευή είναι αυτή εδώ. Πολύ χαμηλότερη τιμή (27€), παίρνει DD-WRT από ότι λένε στο forum του dealxtreme. Στο μείον το ότι δεν έχει μπαταρία οπότε δεν είναι και τόσο portable και επιπλέον πάλι πρέπει να συνδέσεις το USB modem πάνω.

Για πείτε και εσείς καμιά γνώμη ρε παιδιά τι να προτιμήσω..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.