Jump to content



Eπιλογή Shopping Cart και ερωτήσεις


FaTaL_ErrOr

Recommended Posts

Κατασκευάζω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με φιλοσοφία μεταπώλησης προϊόντων από χονδρική σε λιανική χωρίς το κατάστημα να διαθέτει stock. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:

1) αν υπάρχει κάποιος τρόπος σε οποιαδήποτε πλατφόρμα e-commerce (opencart, magento, oscmax) που να ανανεώνει τη βάση προϊόντων με κάποιο αυτόματο τρόπο πχ ανανέωση βάσης προϊόντων κάνοντας uploading κάποιο αρχείο excel (ανά 2 ώρες, που θα στέλνει ο χονδρέμπορας)

2) και δεύτερον όταν γίνεται παραγγελία ένα προϊόν να στέλνει κάποιο μήνυμα η email στον χονδρέμπορα για να στείλει το προιόν στο κατάστημα που κάνει τη λιανική μεταπώληση

Ποια πλατφόρμα για ecommerce προτείνετε εσείς? Υπάρχει κάποια που κάνει αυτά που ζητάω?

Tnx for your time :yu:

Link to comment
Share on other sites

Επειδή κάνεις με τον τρόπο αυτό την ερώτηση, χωρίς να θέλω να γίνομαι απόλυτος, δε νομίζω ότι θα μπορέσεις να το κάνεις... δεν πρόκειται να βρεις έτοιμη πλατφόρμα για κάτι τέτοιο, αλλά θα χρειαστείς να κάνεις πολύ δουλειά μόνος σου με προγραμματισμό... αν ξέρεις προγραμματισμό και διαβάσεις και το api reference της πλατφόρμας που θα χρησιμοποιήσεις, είναι μερικές μέρες δουλειά...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.