Jump to content



Radlink's Post Divider


outlaw

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτή η επιλογή στο Radlink? Έχει παίξει κανείς μαζί του? Δαγκώνει? Παίζω με το bios της 9800pro και αναρωτιόμουνα εάν μπορεί να βγεί λίγο ξύγκι απο την μύγα. Επίσης γιατί τα clocks ανεβαίνουν "σπαστικά" δηλ. 420 στο core = 418.5....το ίδιο και 419-421......ενώ στο ATI tool το βήμα γίνεται ανα 0.25???

Link to comment
Share on other sites

Χμμμμμμμ.........δεν βλέπω κίνηση......πάντως μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα οτι ΜΑΛΛΟΝ αυτή η επιλογή είναι το CL των μνημών. Έχει δοκιμάσει κανείς την ρύθμιση στο 1?

Link to comment
Share on other sites

Outlaw, δεν νομίζω να έχει ψαχτεί κανένας τόσο με το bios της κάρτας...

Είσαι ευπρόσδεκτος να πειραματιστείς και να μας ενημερώσεις, :D

ea6gka, και η κάρτα να κολλήσει από λάθος επιλογή στο bios, νομίζω ότι ξαναφλασάρετε χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.

Outlaw, δυστηχώς δεν μπορώ να δω το link που μου έστειλες(το κόβει το net filter με αιτιολογία sex-lol) οπότε πόσταρέ το αν νομίζεις ότι θα βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites

Οκ......λοιπόν τα πρώτα αποτελέσματα........μετα φόβου ΑΤΙ, φλάσαρα το βιος με την επιλογή στο 1 και χαμηλωμένες τις τιμές στο core-memory (διότι λέω χαμηλό CL θέλει χαμηλά MHZ). Όλα πήγαν ΟΚ. Κάνω Bench (χρησιμοποιώ του UT2k3) και βλέπω λίγα πράγματα (0.5 frame). Ανεβάζω clocks και για να μην πολυλογώ κατέλειξα core->418.5 και μνήμες->364.5 πάντα με το PostDiv->1. Kαι εκεί κάπου θυμήθικα οτι έχω και το Aquamark3 και to Gunmetal Bench 2.....και χρησιμοποίηση αυτά. Πρός μεγάλη μου έκπληξη είχα κερδίσει:eek: :eek: :eek: ......................1fps:mad: . Πάντως "κάτι" έδειξε οτι κάνει. Στα αρνητικά τώρα (όχι δεν θα είχε)..............στο ΑΤΙtool δεν παίζει καμία ρύθμιση. Οτι και να κάνω μου στραπατσάρει την εικόνα και φτιάχνει μόνο με reboot (οχι restart). Μετα απο ατελείωτες ώρες στο FarCry και τα Bench δεν έδειξε τίποτα.............μόνο στο ATItool. Να υπενθυμίσω οτι το σύστημά μου δεν είναι και τις προκοπής και δεν βοηθά την κάρτα να αποδώσει. Τέλος η κάρτα είναι η 3dclub 9800pro-128mb με hynix μνήμες και χρησιμοποιώ το Arctic silencer για ψύξη του πυρήνα και χάλκινα ψυκτράκια της revoltech (χωρίς fan..........σήμερα θα μπούν:) ) στις μνήμες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.