Jump to content



Είναι η ASUS P8P67 LE "bad overclocker" ?


amoustakas

Recommended Posts

Καλησπέρα στο φόρουμ. Διάβασα κάποια reviews που δεν λένε και τα καλύτερα για τις δυνατότητες overclocking της ASUS P8P67 LE. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Μέχρι 4.4-4.6 τον πάει τον 2500Κ? Έχει μόνο 94 ΕΥΡΩ και είναι καλή τιμούλα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη αλλά τα 4.6 είναι άσχημα ή υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά με τα 5.0? Στο λέω επειδή κι εγώ την σκεφτόμουν αλλά τελικά ενέργησα σαν εσένα και προτίμησα κάποια άλλη που τελικά κοστίζει σχεδόν τα 2πλάσια αλλά πηγαίνει τον 2500Κ μέχρι τα 4.9. Εκ των υστέρων, αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα να τα δώσω για αναβάθμιση κάποιου άλλου hardware.

Link to comment
Share on other sites

Για μένα και τα 4.4 φτάνουν και περισσεύουν (όπως και τα 4gb μνήμης αντί των 8gb). Απλά μετά θα πεις γιατί δεν πήρα την καλύτερη. Καθαρά ψυχολογικό το θέμα. Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω αν το bios έχει ρυθμίσεις για ρεύματα κλπ. και όχι μόνο το auto turbo.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.