Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Βελτιώστε το AI Training με την GIGABYTE TRX50 AI Top Motherboard!

      H TRX50 AI TOP είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απελευθερώνει την απόλυτη υπολογιστική ισχύ για το local AI training

    Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών, καρτών γραφικών και pc hardware, παρουσίασε την πρώτη μητρική της σειράς AI TOP, την TRX50 AI TOP. Με εξαιρετική ευελιξία και συνδεσιμότητα, η TRX50 AI TOP είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απελευθερώνει την απόλυτη υπολογιστική ισχύ για το local AI training και fine-tuning σας.

     

    Στην εποχή του local AI, η TRX50 AI TOP είναι σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί τη διαμόρφωση για την εκπαίδευση μοντέλων AI σε CPU, GPU, μνήμη και SSD. Με βάση τη συνιστώμενη διαμόρφωση GPU/DDR/SSD της GIGABYTE με το AI TOP Utility και το AI TOP Tutor, η TRX50 AI TOP μπορεί να υποστηρίξει έως και 236B παραμέτρους μεγάλων γλωσσικών μοντέλων εκπαίδευσης και τελειοποίησης AI, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την ασφάλεια.

     

    Επαναπροσδιορίζοντας το AI Training

    Η TRX50 AI TOP διαθέτει το πρωτοποριακό AI TOP Utility με επανασχεδιασμένες ροές εργασίας, user-friendly περιβάλλον εργασίας και παρακολούθηση προόδου σε πραγματικό χρόνο. Υποστηρίζει διάφορα κορυφαία μοντέλα AI ανοικτού κώδικα για αρχάριους που μπορούν εύκολα να ξεκινήσουν το δικό τους local AI training και fine-tuning, χωρίς να χρειάζονται δεξιότητες προγραμματισμού AI. Το AI TOP Tutor παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλές για AI TOP solutions, έξυπνη καθοδήγηση εγκατάστασης και τεχνική υποστήριξη.

     

    Μέγιστη επεκτασιμότητα

    Η TRX50 AI TOP είναι εξοπλισμένη με τέσσερις υποδοχές PCIe Gen5 x16 και υποστηρίζει τέσσερις dual-card wide GPU. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να παρέχει άφθονο bandwidth, επιτρέποντας σε κάθε GPU να λειτουργεί σε πλήρη ταχύτητα.

     

    Η TRX50 AI TOP διαθέτει επίσης τέσσερις υποδοχές PCIe 5.0 x4 M.2 που συνδέονται απευθείας με τη CPU. Αυτό επιτρέπει στα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε high-speed SSD να φτάνουν στο υπολογιστικό κέντρο μέσω της συντομότερης διαδρομής και με το μεγαλύτερο bandwidth, επιτρέποντας την ολοκλήρωση των τοπικών υπολογισμών στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

     

    Ο σχεδιασμός 8 καναλιών ECC R-DIMMs μπορεί να παρέχει το υψηλότερο bandwidth για την απόδοση των υπολογισμών. Επιπλέον, με μέγιστη χωρητικότητα έως και 2 TB, η TRX50 AI TOP προσφέρει άφθονο χώρο προσωρινής αποθήκευσης για την model training ή το machine learning, ενισχύοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα των υπολογισμών μεγάλης κλίμακας.

     

    H συνδεσιμότητα του μέλλοντος

    Διαθέτοντας διπλό LAN 10GbE και δίκτυο Wi-Fi 7, η TRX50 AI TOP παρέχει εντυπωσιακές ταχύτητες μεταφοράς τόσο σε ενσύρματα όσο και σε ασύρματα δίκτυα. Εξασφαλίζει το πιο σταθερό περιβάλλον μετάδοσης όταν το σύστημα εκτελεί cloud computing ή παρέχει external computing services.

     

    DIY-friendly καινοτομίες

    Η TRX50 AI TOP εισάγει μια σειρά από μοναδικές, DIY-friendly βελτιώσεις τόσο στο hardware όσο και στο firmware. Η πρόσφατα σχεδιασμένη ζώνη EZ-Debug Zone συγκεντρώνει τα debug LED και τα κουμπιά ελέγχου για μια απλοποιημένη και αποτελεσματική διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων. Ο σχεδιασμός WIFI EZ-Plug ενοποιεί τα βύσματα της κεραίας Wi-Fi σε έναν ενιαίο προσαρμογέα, απαλλάσσοντας τους χρήστες από την ταλαιπωρία του βιδώματος κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Επιπλέον, οι υπάρχουσες σχεδιάσεις, όπως το EZ-Latch και το UC BIOS, απλοποιούν τη διαδικασία χτισίματος του δικού σας συστήματος.

     

    Διαθέτοντας μια ποικιλία πρωτοποριακών τεχνολογιών που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν από αρχάριους ή ειδικούς για τα πιο κοινά LLM ανοιχτού κώδικα, το GIGABYTE AI TOP είναι η ολοκληρωμένη λύση για να κερδίσετε πλεονεκτήματα έναντι των παραδοσιακών μεθόδων εκπαίδευσης AI.

    Επισκεφθείτε την GIGABYTE στην έκθεση COMPUTEX ή την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE για περισσότερες πληροφορίες:


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.