Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Εξερευνήστε την ακουστική εμπειρία Dolby Atmos(R) με τα soundbars της LG

      Αναβάθμιση της οικιακής ψυχαγωγίας με καινοτόμες τεχνολογίες

    Τα LG soundbars έχουν φέρει την επανάσταση στην εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας. Διαθέτοντας τη σύγχρονη τεχνολογία Dolby Atmos®[1], τα soundbars παρέχουν καθηλωτικό και ζωντανό ήχο, δημιουργώντας μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα για να απολαμβάνεται το αγαπημένο σας περιεχόμενο από την άνεση του σαλονιού σας.

     

    Τα soundbars που συνδυάζουν τις προηγμένες τεχνολογίες ήχου της LG και το Dolby Atmos® επιτυγχάνουν ήχο υψηλής ποιότητας, πλούσιο και λεπτομερή, με κρυστάλλινους διαλόγους και ισχυρά μπάσα, εξασφαλίζοντας μέγιστη ηχητική εμπειρία, είτε ακούτε μουσική, είτε παρακολουθείτε ταινίες ή αθλητικές διοργανώσεις.

    Η πρωτοποριακή τεχνολογία Dolby Atmos® μεταφέρει τον ήχο τρισδιάστατα και προσφέρει ρεαλισμό για μια πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στο κέντρο της δράσης. Με τα soundbars της LG, οι φωνές των θεατών στο γήπεδο, το τρίξιμο των παπουτσιών των παικτών στο παρκέ και κάθε σφύριγμα κάθε φορά που παρακολουθείτε αγώνες θα ακούγονται πιο δυνατά από ποτέ, σαν να είσαστε μέσα στο στάδιο, χάρη στο Dolby Atmos®.

     

    Τα soundbars S60Q, S75Q, S80QY και  S95QR είναι μερικά από τα soundbars που υποστηρίζουν την τεχνολογία Dolby Atmos® και συνδυαστικά με τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, προσφέρουν μια αξέχαστη ακουστική εμπειρία. Διαθέτουν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, που συνδυάζεται άψογα με κάθε σπίτι και είτε είναι τοποθετημένα στον τοίχο είτε τοποθετημένα σε κάποιο έπιπλο, συμπληρώνουν το χώρο με απαράμιλλο στυλ.

     

    Η δέσμευση της LG στην ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής που βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές βιώνουν την ψυχαγωγία στο σπίτι είναι ακλόνητη και μέσω των soundbars η ενσωμάτωση του Dolby Atmos αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στην ηχητική καινοτομία, παρέχοντας στους χρήστες μια πραγματικά καθηλωτική και κινηματογραφική εμπειρία.

     

    [1] Τα Dolby και Dolby Vision είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories Licensing Corporation. Το σύμβολο του διπλού D είναι εμπορικό σήμα της Dolby Laboratories Licensing Corporation.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.