Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η νέα LG MAGNIT προσφέρει μια απίστευτα καθηλωτική εμπειρία home cinema

      Η Premium Micro LED οθόνη της LG προσφέρει εκπληκτική εικόνα 4K σε μια εντυπωσιακή οθόνη 118 ιντσών

    Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει τη νέα προσθήκη στη σειρά Micro LED οθονών LG MAGNIT. Το νέο μοντέλο LSAL006  προσφέρει καθηλωτικές εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας μέσω μιας τεράστιας οθόνης 118 ιντσών, ανάλυσης 4K (3.840 x 2.160), τεχνολογίας Micro LED , με πολύ μικρό pixel pitch 0,68 χιλιοστών. Διαθέτοντας την κομψότητα και το μέγεθος που αρμόζει σε μια υπερπολυτελή κατοικία, η εντυπωσιακή οθόνη προσφέρει μια άνετη εμπειρία χρήσης με το webOS, μια ποικιλία υπηρεσιών περιεχομένου και εύχρηστο streaming από μια ευρεία γκάμα συσκευών.1

     

    Παρέχοντας απαράμιλλη ποιότητα εικόνας μέσω της φωτεινότητας της τεχνολογίας Micro LED, η νέα LG MAGNIT επιτρέπει στους οικιακούς χρήστες να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία θέασης. Τα τελευταίας τεχνολογίας micro-pixels της οθόνης και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Surface Treatment της LG εξασφαλίζουν εξαιρετική αναπαραγωγή εικόνας με ζωντανά χρώματα και εκπληκτική αντίθεση.

     

    Εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή ɑ 9, εφοδιασμένο με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης , η LG MAGNIT βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας για διάφορους τύπους περιεχομένου, όπως ταινίες, αθλητικά και παιχνίδια. Ο επεξεργαστής αξιοποιεί προηγμένους αλγορίθμους βαθιάς μάθησης και μια εκτεταμένη οπτική βάση δεδομένων με ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου,  ώστε να αναλύει και να προσαρμόζει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το τι παρακολουθεί ο χρήστης. Μαζί με την αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας, η LG MAGNIT διαθέτει έλεγχο φωτεινότητας μέσω τεχνητής νοημοσύνης και διαθέτει λειτουργίες που ενισχύουν τις λεπτομέρειες του προσώπου και αναβαθμίζουν το κείμενο στην οθόνη.

     

    Η νέα Micro LED διαθέτει επίσης τη  smart TV πλατφόρμα webOS της LG, που προσφέρει εύκολη πλοήγηση και πρόσβαση σε έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο δημοφιλών εφαρμογών streaming, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Prime Video, Disney+ και YouTube.2 Ενσωματώνοντας δύο ηχεία 50W, 4.2 channel και υποστηρίζοντας ενισχυμένο σύστημα επιστροφής ήχου (eARC), η LG MAGNIT επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν έντονο, κινηματογραφικό ήχο που κάνει το αγαπημένο τους περιεχόμενο ακόμα πιο ρεαλιστικό.

     

    Η νέα LG MAGNIT της LG διαθέτει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, με υποστήριξη για Apple AirPlay 2 και Miracast για την αναπαραγωγή από οθόνες συσκευών  με  iOS ή Android OS. Διαθέτει επίσης τέσσερις θύρες HDMI 2.1 για άνετη σύνδεση με συμβατές συσκευές, έχει ενσωματωμένο Bluetooth και είναι WiSA Ready για ασύρματο ήχο. Για ευελιξία στην εγκατάσταση, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής τοποθέτησης σε τοίχο ή σε βάση.3

     

    Επιπλέον, η νέα Micro LED της LG δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των χρηστών και του περιβάλλοντος εγκατάστασης. Η βαθμολογία BS476 Part 7 Class 1 του προϊόντος4 τονίζει την εξαιρετική ανθεκτικότητα στη φωτιά. Επιπλέον, η LG MAGNIT συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης που αποσκοπούν στην μείωση της οπτικής κόπωσης, εκπέμποντας χαμηλά επίπεδα μπλε φωτός.5

     

    Η νέα οθόνη παρουσιάστηκε στην CEDIA Expo 2023 (7-9 Σεπτεμβρίου, Ντένβερ, Κολοράντο), την κορυφαία εκδήλωση παγκοσμίως για την οικιακή τεχνολογία,  και ανεβάζει το home cinema στο επόμενο επίπεδο όταν συνδυάζεται με τις premium λύσεις οικιακού ήχου της Bang & Olufsen.6 Η σταθερή συνεργασία της LG με την Bang & Olufsen, η οποία ξεκίνησε με την LG MAGNIT 136 ιντσών και τώρα επεκτάθηκε στο μοντέλο 118 ίντσων, προσφέρει στους πελάτες αξιοσημείωτες εμπειρίες home cinema.

     

    "Η νέα LG MAGNIT εισάγει την υπερσύγχρονη τεχνολογία οθόνης Micro LED στις ιδιωτικές κατοικίες, επιτρέποντας στους οικιακούς πελάτες να απολαύσουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας σε κινηματογραφική διάσταση", δήλωσε ο Paik Ki-mun, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας Information Display της LG Electronics Business Solutions Company. " Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη σειρά προϊόντων Micro LED για οικιακή χρήση, προσθέτοντας το νέο μοντέλο 118 ιντσών και το μοντέλο 136 ιντσών που κυκλοφόρησε νωρίτερα με καινοτόμες λύσεις που ενισχύουν περαιτέρω την ηγετική μας θέση στην αγορά των premium οθονών".

     

    Η νέα LG MAGNIT ξεκινήσε να διατίθεται σε αγορές σε όλο τον κόσμο από τον Σεπτέμβριο. Για να μάθετε περισσότερα για το πρωτοποριακό προϊόν, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LG.com.

     

    # # #

     

    1 Η απόδοση streaming εξαρτάται από την ποιότητα του δικτύου.

    2 Πολλές εφαρμογές streaming που είναι διαθέσιμες στο webOS απαιτούν συνδρομή επί πληρωμή.

    3 Οι εξοπλισμοί επιτοίχιας τοποθέτησης και βάσης είναι διαθέσιμοι ως επιλογές αγοράς.

    4 Η μονάδα LED με αριθμό προϊόντος (LSAL006) έχει αξιολογηθεί ως προς την εξάπλωση της φλόγας σε 1,5 λεπτό και την τελική εξάπλωση της φλόγας σύμφωνα με τις διαδικασίες BS 476 Part7:1997COR.1:2014, επαληθεύτηκε από την BST Testing Co., Ltd τον Ιούλιο του 2023 και ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου Class 1 (165+25mm). (Αριθμός πιστοποίησης XD444237674070401SR)

    5 Η μονάδα LED LSAL006-G2* πέρασε μια δοκιμή εγκεκριμένη από την TÜV Rheinland σύμφωνα με την "2 PfG Q2498/09.19 Eye Com-fort 2.0 Evaluation", η οποία καλύπτει διάφορες πτυχές επιδόσεων, όπως ισορροπία λευκού, διαφορά χρώματος, διαφορά γάμμα, ευρεία γκάμα χρωμάτων, χαμηλό μπλε φως και διαχείριση τρεμοπαίγματος. (Κωδικός επαλήθευσης: Q50598152)

    6 Τα ηχεία Bang & Olufsen απαιτούν ξεχωριστή αγορά και εγκατάσταση.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.