Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η GIGABYTE ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων καρτών γραφικών AMD Radeon™ RX 7800 XT και RX 7700 XT GAMING OC

      Βασισμένη στο Navi 32 chip της AMD που χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική RDNA 3

    Η GIGABYTE, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μητρικών, καρτών γραφικών και pc hardware στον κόσμο, ανακοινώνει την κυκλοφορία των καρτών γραφικών GIGABYTE Radeon™ RX 7800 XT και RX 7700 XT GAMING OC. Βασισμένη στο Navi 32 chip της AMD που χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική RDNA 3, η RX 7800 XT GAMING OC υπερέχει σε απαιτητικά παιχνίδια που χρειάζονται σημαντική VRAM και υπολογιστική ισχύ σε ανάλυση 1440p. Παράλληλα, η RX 7700 XT GAMING OC αναδεικνύεται ως μια ελκυστική mid-range επιλογή που υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις σε ανάλυση 1440p.

    Και τα δύο μοντέλα, RX 7800 XT και RX 7700 XT GAMING OC είναι εξοπλισμένα με το διακεκριμένο σύστημα ψύξης WINDFORCE της GIGABYTE, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση ακόμη και κατά τη διάρκεια πολύωρων gaming session. Αυτό το καινοτόμο σύστημα ψύξης διαθέτει σχεδιασμό triple-fan με τεχνολογία Alternating Spinning, composite copper heat pipes, Screen Cooling και μια σειρά αποκλειστικών χαρακτηριστικών. Αυτά τα εξαρτήματα συνεργάζονται για να διευκολύνουν την αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας, επιτρέποντας στις κάρτες να διατηρούν τις βέλτιστες θερμοκρασίες λειτουργίας, διατηρώντας παράλληλα τα επίπεδα θορύβου στο ελάχιστο.

    Ένα βασικό χαρακτηριστικό του συστήματος ψύξης WINDFORCE είναι η τεχνολογία Alternate Spinning, βάσει της οποίας το κεντρικό fan περιστρέφεται προς την αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με τα άλλα δύο. Αυτός ο συντονισμένος σχεδιασμός ροής αέρα διπλασιάζει την πίεση του αέρα και μειώνει τις αναταράξεις, διοχετεύοντας αποτελεσματικά τη θερμότητα μακριά τόσο από το επάνω όσο και από το κάτω τμήμα της κάρτας γραφικών. Επιπλέον, οι κάρτες διαθέτουν καλά αεριζόμενο σχεδιασμό με τεχνολογία Screen Cooling, η οποία βελτιστοποιεί τη διασπορά της θερμότητας για ανώτερη απόδοση ψύξης.

    Οι κάρτες γραφικών χρησιμοποιούν heat pipes από καθαρό χαλκό σε άμεση επαφή με την GPU και επεκτείνονται πάνω από την VRAM. Σε συνδυσμό με την πλάκα χαλκού εξασφαλίζουν την βέλτιστη ψύξη των βασικών πυρήνων. Σε συνθήκες gaming με χαμηλό φορτίο ή χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τα fans παραμένουν ανενεργά ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν το gaming σε απόλυτη ησυχία.

    Όσον αφορά την ευελιξία, και τα δύο μοντέλα καρτών γραφικών διαθέτουν διακόπτη Dual BIOS - έναν διακόπτη που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εναλλάσσουν εύκολα μεταξύ της προεπιλεγμένης λειτουργίας OC, βελτιστοποιημένη για εργασίες υψηλής απόδοσης, και της αθόρυβης λειτουργίας, ιδανική για αθόρυβα gaming sessions.

    Ενισχύοντας την αντοχή της κατασκευής, και οι δύο κάρτες είναι εξοπλισμένες με ένα ανθεκτικό metal backplate που όχι μόνο ενισχύει τη συνολική κατασκευή, αλλά προστατεύει επίσης την πλακέτα PCB από τη φθορά. Η αισθητική ενισχύεται περισσότερο από τον εντυπωσιακό πλευρικό LED φωτισμό, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του χρήστη μέσω του GIGABYTE Control Center.
    Oι κάρτες γραφικών GIGABYTE Radeon RX 7800 XT και RX 7700 XT GAMING OC είναι πλέον διαθέσιμες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE για περισσότερες λεπτομέρειες: https://bit.ly/GPUAMDXT
     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.