Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η GIGABYTE κυκλοφορεί την σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX 4070 Ti

    Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής premium gaming hardware, παρουσίασε τις κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX 4070 Ti που υποστηρίζονται από την αρχιτεκτονική NVIDIA® ADA Lovelace. Η GIGABYTE κυκλοφόρησε τις κάρτες γραφικών της σειράς AORUS και της σειράς GIGABYTE - AORUS GeForce RTX 4070 Ti MASTER 12G, AORUS GeForce RTX 4070 Ti ELITE 12G, GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12G, GeForce RTX 4070 Ti AERO OC 12G, GeForce RTX 4070 Ti EAGLE OC 12G και GeForce RTX 4070 Ti EAGLE 12G. Οι κυκλοφορίες της GIGABYTE στοχεύουν να καλύψουνι τις ανάγκες διαφόρων τύπων καταναλωτών. Από τους ενθουσιώδεις που επιδιώκουν απόλυτες επιδόσεις και εντυπωσιακά  RGB, μέχρι τους πρακτικούς χρήστες που εκτιμούν τις βασικές επιδόσεις και την ανθεκτικότητα, όλοι μπορούν να ικανοποιηθούν επαρκώς.

    thumbnail_image011.pngthumbnail_image012.png

    Σειρές AORUS - AORUS GeForce RTX 4070 Ti MASTER 12G & AORUS GeForce RTX 4070 Ti ELITE 12G

    Οι κάρτες γραφικών AORUS διαθέτουν τα νέα πτερύγια ανεμιστήρα με ειδικό σχεδιασμό επιφάνειας, Τo WINDFORCE bionic shark fan αυξάνει τη στατική πίεση έως και 30%, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το επίπεδο θορύβου έως και 3 dB, σε σύγκριση με τους κανονικούς ανεμιστήρες στις ίδιες στροφές. Η μεγαλύτερη μονάδα ψύξης με τα γωνιακά πτερύγια δημιουργεί μεγαλύτερη επιφάνεια και ικανότητα ψύξης από ποτέ άλλοτε. Σε συνδυασμό με το θάλαμο ατμών σε άμεση επαφή, τους πολλαπλούς σωλήνες θερμότητας και τον διευρυμένο αεραγωγό screen cooling στο πίσω μέρος, οι κάρτες γραφικών της AORUS εξασφαλίζουν κορυφαία θερμική απόδοση, ακόμη και σε απαιτητικά φορτία.

     

    Η AORUS παρέχει μια αναβαθμισμένη έκδοση του χαρακτηριστικού RGB φωτισμού τριπλών δακτυλίων, με την ονομασία "RGB Halo". Αυτό το αγαπημένο χαρακτηριστικό, που προσφέρει επιλέξιμα εφέ φωτισμού στους περιστρεφόμενους ανεμιστήρες, θα κάνει σίγουρα κάθε build να λάμπει με στυλ. Η οθόνη LCD Edge View στο πλάι της κάρτας γραφικών AORUS MASTER δίνει στους χρήστες ακόμη μια επιλογή για να εξατομικεύσουν τις κάρτες τους με κείμενο, εικόνες ή gifs. Ο χρήστης μπορεί επίσης να παρακολουθεί κρίσιμα στατιστικά στοιχεία, όπως την κατανάλωση ενέργειας, τις θερμοκρασίες, τις στροφές του ανεμιστήρα κ.λπ. Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε το LCD Edge View, η AORUS ELITE αποτελεί μια καλή επιλογή.

     

    Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, οι κάρτες γραφικών AORUS διαθέτουν επίστρωση PCB αεροδιαστημικής ποιότητας, σχεδιασμό Dual BIOS με λειτουργία αθόρυβης λειτουργίας και πιστοποιημένα εξαρτήματα ULTRA DURABLE. Λόγω του σχεδιασμού 12+3 φάσεων ισχύος και του ακριβή ελέγχου ισχύος, οι κάρτες γραφικών έχουν χαμηλότερη θερμοκρασία εξαρτημάτων, λιγότερο θόρυβο και λιγότερες παρεμβολές σήματος. Εκτός από το αναβαθμισμένο μεταλλικό back plate, το νέο anti-sag bracket είναι προσαρμοσμένο στην κάρτα γραφικών για να αποτρέψει τη χαλάρωση της πλακέτας PCB. Παρέχει βελτιστοποιημένη ενίσχυση και βελτιώνει τη συνολική οπτική εμφάνιση

    thumbnail_image013.pngthumbnail_image014.pngthumbnail_image015.png

    Σειρά GIGABYTE - GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12G, GeForce RTX 4070 Ti AERO OC 12G, GeForce RTX 4070 Ti EAGLE OC 12G και GeForce RTX 4070 Ti EAGLE 12G

    Η GAMING OC είναι μια κλασική και δημοφιλής κάρτα γραφικών από την GIGABYTE, γνωστή για τις ανώτερες επιδόσεις και τη σταθερότητά της. Επίσης, διαθέτει το RGB Halo από την AORUS. Ο RGB φωτισμός τριπλού δακτυλίου προσφέρει επιλέξιμα εφέ φωτισμού στους περιστρεφόμενους ανεμιστήρες, τα οποία σίγουρα θα κάνουν κάθε build να λάμπει με στυλ. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους gamers. Η κάρτα γραφικών AERO OC με τον λευκό και ασημί σχεδιασμό της είναι δημοφιλής μεταξύ των σχεδιαστών και των χρηστών που προτιμούν το μινιμαλιστικό στυλ και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για συστήματα PC με ανοιχτόχρωμο χρωματισμό και μινιμαλιστικό στυλ. Το λογότυπο στο πλάι της κάρτας γραφικών κατασκευάστηκε επίσης από ένα ειδικό υλικό που εμφανίζει ένα ιριδίζον εφέ. Οι κάρτες γραφικών EAGLE OC και EAGLE ενσωματώνουν ορισμένα φουτουριστικά στοιχεία σχεδιασμού, δίνοντας έτσι μια μοναδική και εξατομικευμένη ταυτότητα. Όπως γραφικά με διαστημικό θέμα, σύμβολα και γεωμετρικά σχήματα, τα οποία εμφανίζονται έντονα στο εξωτερικό της κάρτας γραφικών.

     

    Όλες οι κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX 4070 Ti της GIGABYTE χρησιμοποιούν το σύστημα ψύξης WINDFORCE. Διαθέτει τρεις μοναδικούς ανεμιστήρες με πτερύγια, που περιστρέφονται εναλλάξ, μεγάλο θάλαμο ατμών με άμεση επαφή με την GPU, σύνθετους χάλκινους σωλήνες θερμότητας, ενεργούς ανεμιστήρες 3D και ψύξη πλαισίου για τη μεγιστοποίηση της απαγωγής θερμότητας. Οι ανεμιστήρες WINDFORCE χρησιμοποιούν νανολιπαντικό γραφενίου, το οποίο επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα κατά 2,1 φορές, παρέχοντας σχεδόν τη διάρκεια ζωής του διπλού ρουλεμάν, ενώ παράλληλα παρέχει αθόρυβη λειτουργία. Ο ενσωματωμένος διακόπτης διπλού BIOS επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τη λειτουργία SILENT για μια πιο αθόρυβη εμπειρία χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης λογισμικού. Η κάρτα γραφικών GAMING OC απέκτησε το RGB Halo από την AORUS, ενώ οι κάρτες γραφικών AERO OC, EAGLE OC και EAGLE διαθέτουν ενσωματωμένο φωτισμό RGB. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα εφέ και τα χρώματα RGB μέσω του λογισμικού GIGABYTE CONTROL CENTER για να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ PC. Οι κάρτες έρχονται επίσης με αναβαθμισμένο μεταλλικό back plate και προσαρμοσμένο anti-sag bracket, για βελτιστοποιημένη ενίσχυση και καλύτερη εμφάνιση.

     

    Για να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία χρήσης, οι κάρτες γραφικών AORUS, GAMING OC και AERO OC παρέχουν στους πελάτες εγγύηση 4 ετών (απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς).

     

    Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον σύνδεσμο

    AORUS GeForce RTX 4070 Ti MASTER 12G https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-N407TAORUS-M-12GD#kf

    AORUS GeForce RTX 4070 Ti ELITE 12G https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-N407TAORUS-E-12GD#kf

    GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12G https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-N407TGAMING-OC-12GD#kf

    GeForce RTX 4070 Ti AERO OC 12G https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-N407TAERO-OC-12GD#kf

    GeForce RTX 4070 Ti EAGLE OC 12G

    https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-N407TEAGLE-OC-12GD#kf

    GeForce RTX 4070 Ti EAGLE 12G

    https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-N407TEAGLE-12GD#kf


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.