Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η GIGABYTE παρουσιάζει στην COMPUTEX καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα και σχεδιαστική υπεροχή

      Η GIGABYTE παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, τον DIY-friendly σχεδιασμό και τα νεότερα προϊόντα της

    Η GIGABYTE, η κορυφαία μάρκα υπολογιστών παγκοσμίως, φέρνει τα νεότερα καταναλωτικά προϊόντα και τις καινοτομίες από την AORUS gaming family και τη σειρά AERO σειρά για δημιουργούς στην COMPUTEX, το πολυαναμενόμενο παγκόσμιο τεχνολογικό γεγονός που πραγματοποιείται από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2023 στην Ταϊπέι. Η GIGABYTE παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, τον DIY-friendly σχεδιασμό και τα νεότερα προϊόντα της, ενώ παράλληλα δημιουργεί έναν απόλυτο χώρο 4K gaming στο AORUSVERSE για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία gaming.

     

    Μεταξύ των σημαντικότερων χαρακτηριστικών είναι ο καινοτόμος σχεδιασμός ψύξης Bionic που ενσωματώνεται στους ανεμιστήρες Shark στις πολυβραβευμένες κάρτες γραφικών της σειράς AORUS GeForce RTX™ 40, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να μειώνει σημαντικά τον θόρυβο των ανεμιστήρων και να αυξάνει την πίεση του αέρα. Το AORUS 17X laptop διαθέτει next-gen τεχνολογία WINDFORCE Infinity που διατηρεί την περιοχή WASD και το touchpad σε χαμηλές θερμοκρασίες για καλύτερη εργονομία, ενώ το AERO 16 OLED κατασκευασμένο με ακρίβεια χρησιμοποιεί κορυφαία τεχνολογία φρεζαρίσματος CNC. Τέλος, το ολοκαίνουργιο AORUS 16, ένα gaming laptop 16:10, είναι ένα από τα πρώτα στην αγορά του gaming που συνδυάζεται με έναν προσαρμογέα τροφοδοσίας από νιτρίδιο γαλλίου. Γεγονός που αναδεικνύει όχι μόνο την πρωτοποριακή αφοσίωση της GIGABYTE στην ενεργειακή απόδοση, αλλά και τη δέσμευσή της στην καινοτομία.

     

    Σχεδιασμένη με γνώμονα τους gamers, η DIY-friendly σχεδίαση της AORUS εφαρμόζεται σε διάφορες σειρές προϊόντων. Εκτός από την πρωτοποριακή διαχείριση ισχύος και θερμότητας που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση overclocking, οι σχεδιασμοί EZ-Latch στις μητρικές κάρτες AORUS απλοποιούν τη διαδικασία συναρμολόγησης του υπολογιστή, επιτρέποντας γρήγορες και άνετες εγκαταστάσεις. Οι ενσωματωμένες οθόνες LCD στις κάρτες γραφικών AORUS, τα τροφοδοτικά και τα ψυγεία CPU παρέχουν στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο προσαρμογής των builds και παρακολούθησης της απόδοσης σε πραγματικό χρόνο. Οι επισκέπτες θα εντυπωσιαστούν από την πρωτοποριακή σχεδίαση Cable Stealth στο Stealth 500 DIY Kit, η οποία θέτει νέα πρότυπα στο cable management, και τις εξαιρετικά προσαρμόσιμες οθόνες gaming Arm Edition που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την εργονομία και την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, η GIGABYTE δημιουργεί μια εντυπωσιακή εμπειρία 4K gaming συνδυάζοντας το PC modding με μια τριπλή διαμόρφωση οθόνης gaming M32UC, παρέχοντας το απόλυτο επίπεδο εμβύθισης. Εκτός αυτού, η οθόνη gaming FO48U 4K 48 ιντσών στοχεύει να ανεβάσει το cosole gaming στο επόμενο επίπεδο.

     

    Εκτός από την παρουσίαση μιας σειράς καινοτόμων και εξαιρετικών προϊόντων από όλες τις κατηγορίες προϊόντων που έχουν τιμηθεί με παγκόσμια βραβεία, η GIGABYTE παρουσιάζει επίσης στην COMPUTEX 2023 τις νεότερες μητρικές κάρτες της σειράς Intel® Z790, τις κάρτες γραφικών της σειράς NVIDIA GeForce RTX™ 4060 Ti και την κάρτα γραφικών AMD Radeon RX 7600. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://bit.ly/GIGABYTE_COMPUTEX_2023


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.