Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η TEAMGROUP T-FORCE παρουσιάζει τον πιο πρόσφατο SSD PCIe Gen5

    Για να ανταποκριθεί στη ζήτηση για αποθήκευση υψηλής ταχύτητας που βασίζεται σε μεγάλα δεδομένα (big data), η TEAMGROUP χρησιμοποιεί την πολυετή εμπειρία της στις λύσεις αποθήκευσης υπολογιστών για να λανσάρει φέτος τον νεότερο PCIe Gen5 SSD. Λαμβάνοντας υπόψη τις προόδους των γενεών του PCIe5.0, η εταιρεία δεσμεύεται ενεργά στην ανάπτυξη προϊόντων που χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής. Με την τεχνογνωσία της στο R&D και την αφοσίωση στην αριστεία των προϊόντων, η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη που μπαίνει στην επόμενη εποχή των λύσεων αποθήκευσης SSD και θα προσφέρει θεαματικά νέα προϊόντα στον κόσμο.

     

    Η TEAMGROUP κυκλοφορεί τον πρώτο της PCIe Gen5 SSD με την gaming ετικέττα T-FORCE ως μέρος της σειράς CARDEA. Είναι ικανό για μέγιστες διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης άνω των 13.000 MB/s και ταχύτητες εγγραφής άνω των 12.000 MB/s, και με μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης 4 TB, θα είναι ο δίσκος με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία PCIe Gen5 όταν κυκλοφορήσει. Ο SSD T-FORCE PCIe Gen5 θα υποστηρίζει το πιο πρόσφατο NVMe 2.0 και θα βελτιωθεί χρησιμοποιώντας αποκλειστική τεχνολογία για τη βελτίωση της ανθεκτικότητας και της διάρκειας ζωής του προϊόντος. Το νέο υλικό και η υποστήριξη θα επιτρέψουν στους Gen5 SSD να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της αγοράς υπολογιστών gaming, streaming, επαυξημένης πραγματικότητας (AR), εικονικής πραγματικότητας (VR) και άλλων ψηφιακών τομέων επόμενης γενιάς.

     

    Η TEAMGROUP σχεδιάζει να παράγει μαζικά τους SSD PCIe Gen5 της σειράς T-FORCE CARDEA το 3ο τρίμηνο του 2022 και θα λανσάρει επίσης μια ποικιλία αποτελεσματικών λύσεων ψύξης για το PCIe Gen5 SSD. Μαζί με τους παγκόσμιους εταίρους κατασκευής μητρικών πλακών, η TEAMGROUP θα συνεχίσει να βελτιώνει τις προδιαγραφές και τις τεχνολογίες της τελευταίας γενιάς SSD για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς και να παρέχει στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μια σταθερή και γρήγορη εμπειρία αποθήκευσης.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.