Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Μπείτε στην Εποχή Mobile AI με τη σειρά Samsung Galaxy S24

      Tο Galaxy AI μεταμορφώνει την εμβληματική σειρά Galaxy S για το μέλλον.

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε σήμερα τα Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ και Galaxy S24, που θα προσφέρουν νέες εμπειρίες στις Samsung κινητές συσκευές με λειτουργίες AI . Η νέα σειρά Galaxy S συμβάλλει σε μια εποχή που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι κινητές συσκευές ενδυναμώνουν τους χρήστες. Το Al ενισχύει διάφορες εμπειρίες στις συσκευές Galaxy S24, διευκολύνοντας την επικοινωνία, με έξυπνες μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά), μεγιστοποιώντας τη δημιουργική ελευθερία μέσω της σουίτας εργαλείων ProVisual Engine του Galaxy και προσφέροντας ένα νέο τρόπο αναζήτησης, που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Galaxy ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους.

     

    «Η σειρά Galaxy S24 μεταμορφώνει τη σύνδεσή μας με τον κόσμο και σηματοδοτεί την επόμενη δεκαετία καινοτομίας για τις κινητές συσκευές», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics. «Το Galaxy AI βασίζεται στην κληρονομιά καινοτομίας μας και στη βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphones τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πώς οι χρήστες μας σε όλο τον κόσμο διευκολύνουν την καθημερινότητά τους με το Galaxy AI, αποκτώντας πρόσβαση σε νέες δυνατότητες».

     

    Καθημερινή Επική Εμπειρία

    Το Galaxy AI εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη που στοχεύει στη διευκόλυνση διαφόρων πλευρών της καθημερινότητας και ειδικά στον βασικό ρόλο του τηλεφώνου: την επικοινωνία. Το Galaxy S24 διαμορφώνει την επικοινωνία, καταργώντας ορισμένα γλωσσικά εμπόδια. Για παράδειγμα, για μια συνομιλία στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά) με κάποιο συνάδελφο από το εξωτερικό, ή για μια κράτηση σε εστιατόριο  κατά τη διάρκεια διακοπών σε άλλη χώρα. Με το Live Translate , μπορείτε να λάβετε μετάφραση μίας υποστηριζόμενης γλώσσας (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά), ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο σε πραγματικό χρόνο εντός της εφαρμογής. Δεν απαιτούνται εφαρμογές τρίτων για την εν λόγω λειτουργία.

     

    Με το Interpreter, οι ζωντανές συνομιλίες των υποστηριζόμενων γλωσσών (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά) μπορούν να μεταφραστούν άμεσα σε προβολή διαχωρισμένης οθόνης, ώστε οι συνομιλητές, που στέκονται ο ένας απέναντι από τον άλλο, να μπορούν να διαβάσουν τη μετάφραση όσων έχει πει το άλλο άτομο. Λειτουργεί ακόμη και χωρίς δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.

     

    Για μηνύματα και άλλες εφαρμογές, το Chat Assist μπορεί να βελτιστοποιήσει τον τόνο της συνομιλίας στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά), προτείνοντας μία εναλλακτική διατύπωση σε διαφορετικό τόνο, για να διασφαλίσει ότι η επικοινωνία ακούγεται όπως αρμόζει: για παράδειγμα ένα ευγενικό μήνυμα σε έναν συνάδελφο ή μια σύντομη και «πιασάρικη» φράση στα social media[i]. Επίσης, η τεχνητή νοημοσύνη που είναι ενσωματωμένη στο πληκτρολόγιο Samsung μπορεί να μεταφράζει μηνύματα, email και άλλα κείμενα σε πραγματικό χρόνο σε υποστηριζόμενες 13 γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά)[ii].

     

    Η οργάνωση γίνεται ευκολότερη με το Note Assist[iii] σε υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά) στο Samsung Notes, το οποίο περιλαμβάνει τις περιλήψεις κειμένων με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, τη δημιουργία προτύπων που βελτιστοποιούν τις σημειώσεις με προκατασκευασμένες μορφές και τη δημιουργία εξωφύλλου για να είναι εύκολο να εντοπιστούν σημειώσεις με μια σύντομη προεπισκόπηση. Για φωνητικές εγγραφές (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά), ακόμη και όταν υπάρχουν πολλοί ομιλητές, το Transcript Assist[iv] χρησιμοποιεί τεχνολογία Al και Speech-to-Text για την απομαγνητοφώνηση, τη σύνοψη και τη μετάφραση των εγγραφών στις υποστηριζόμενες γλώσσες.

     

    Η διαδικτυακή αναζήτηση έχει μεταμορφώσει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής των χρηστών. Το Galaxy S24 συμβάλλει στην ιστορία της αναζήτησης, καθώς περιλαμβάνει τη διαισθητική, βασισμένη σε χειρονομίες, λειτουργία «Κυκλώστε για αναζήτηση» στην πλατφόρμα αναζήτησης της Google[v]. Για να προσφέρει στους χρήστες του ένα απίστευτο νέο εργαλείο, το Galaxy στράφηκε στη  Google, και άνοιξε νέες μορφές ανακαλύψεων με μια απλή κίνηση. Με ένα παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί Home, οι χρήστες μπορούν να κυκλώσουν, να επισημάνουν, να γράψουν ή να πατήσουν σε οτιδήποτε στην οθόνη του Galaxy S24 και να δουν χρήσιμα αποτελέσματα αναζήτησης. Αν δουν ένα όμορφο στοιχείο σε μία φωτογραφία στα social media ή ένα fun fact στο YouTube Shorts, μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες γρήγορα – χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από την εφαρμογή, την οποία χρησιμοποιούν. Και ανάλογα με το πού βρίσκονται, για ορισμένες αναζητήσεις, θα μπορούν να δουν γενικές επισκοπήσεις, με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης η οποία θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες συγκεντρωμένες από όλο το διαδίκτυο και θα μπορούν να κάνουν περίπλοκες και διαφοροποιημένες ερωτήσεις. Είναι τόσο εύκολο, αλλά και τόσο επικό.

     

    Απελευθερώστε τη Δημιουργικότητα, Ανακαλύψτε τον Κόσμο Διαφορετικά

    Το ProVisual Engine[vi] του Galaxy S24 είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων που τροφοδοτούνται με τεχνητή νοημοσύνη, μεταμορφώνοντας τη λήψη, από τη δημιουργία της μέχρι την κοινοποίησή της στα social media. Με αυτόν τον τρόπο, το Galaxy S24 αποτρέπει τις τρεμάμενες, θολές και τραβηγμένες από μακριά φωτογραφίες. Το σύστημα Quad Tele του Galaxy S24 Ultra, με νέο φακό οπτικού ζουμ 5x, συνδυάζεται με τον αισθητήρα 50MP για απόδοση οπτικής ποιότητας σε επίπεδα ζουμ από μεγέθυνση 2x, 3x, 5x έως 10x[vii], χάρη στον Adaptive Pixel Sensor. Επιπρόσθετα, οι εικόνες δείχνουν πεντακάθαρα αποτελέσματα στα 100x, χάρη στο βελτιωμένο ψηφιακό ζουμ, σε σχέση με τα προηγούμενα Galaxy S smartphones.

     

    Με τις αναβαθμισμένες δυνατότητες Nightography, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν με το Galaxy S24 Space Zoom είναι εκπληκτικές, σε διάφορες συνθήκες, ακόμα και όταν γίνεται ζουμ. Οι χρήστες μπορούν να «αιχμαλωτίσουν» περισσότερο φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με τον μεγαλύτερο αριθμό pixel του Galaxy S24 Ultra, τώρα 1,4 um, που είναι 60% μεγαλύτερο[viii] σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Το θάμπωμα μειώνεται στο Galaxy S24 Ultra με ευρύτερες γωνίες οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και βελτιωμένη αντιστάθμιση κουνήματος. Κατά την εγγραφή βίντεο, τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω κάμερα είναι εξοπλισμένες με αποκλειστικό ISP Block για μείωση θορύβου και το Galaxy S24 αναλύει τις πληροφορίες γυροσκοπίου, για να διακρίνει μεταξύ της κίνησης του βίντεο και του θέματος. Αυτό επιτρέπει την αποτελεσματική αφαίρεση του θορύβου και βοηθά στη δημιουργία καθαρών βίντεο στο σκοτάδι, ακόμη και από μακριά.

     

    Τα εργαλεία επεξεργασίας Galaxy AI δίνουν τη δυνατότητα απλής επεξεργασίας, όπως τη διαγραφή, την επανασύνθεση και το remaster φωτογραφιών. Για να δώσει στους χρήστες ακόμα περισσότερο δημιουργικό έλεγχο και ελευθερία, το Generative Edit[ix]μπορεί να συμπληρώσει τμήματα ενός φόντου εικόνας με τη χρήση AI. Όταν μια εικόνα είναι στραβή, το AI θα γεμίσει τα περιγράμματα. Όταν ένα άτομο ή ένα αντικείμενο χρειάζεται να μετακινηθεί ελαφρά για να βρίσκεται στην τέλεια θέση, το AI επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη θέση του θέματος και δημιουργεί ένα τέλεια αναμεμειγμένο φόντο στο αρχικό σημείο. Κάθε φορά που χρησιμοποιείται AI για να ενισχυθεί μια εικόνα, ένα υδατογράφημα θα εμφανίζεται στην εικόνα και στα μεταδεδομένα. Και αν ένα βίντεο γεμάτο δράση πρέπει να επιβραδυνθεί, το νέο Instant Slow-mo μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα καρέ με βάση τις κινήσεις για να επιβραδύνει ομαλά τις στιγμές δράσης, για μια πιο λεπτομερή εμφάνιση.

     

    Για να διασφαλιστεί ότι κάθε εικόνα θα εντυπωσιάζει σε κάθε στάδιο, το Super HDR προσφέρει ρεαλιστικές προεπισκοπήσεις. Κι ενώ μια βασική δυνατότητα του τηλεφώνου είναι να απαθανατίζει στιγμές, το να μπορούν οι χρήστες να τις μοιράζονται με τον υπόλοιπο κόσμο είναι εξίσου σημαντικό. Οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης τρίτων αξιοποιούν το σύστημα κάμερας με τεχνολογία Al του Galaxy. Οι λειτουργίες της κάμερας Premium της σειράς Galaxy S ενσωματώνονται τώρα απευθείας με εφαρμογές για κινητές συσκευές, όπως το Instagram, σε HDR για να ανεβάσουν το επίπεδο της κοινοποίησης σε κοινωνικά δίκτυα[x]. Όταν οι χρήστες θελήσουν να βρουν μια εικόνα στη Συλλογή φωτογραφιών ή στα social media που χρησιμοποιούν, οι φωτογραφίες εμφανίζονται σε Super HDR, για πιο ζωντανό εύρος φωτεινότητας, χρώματος και αντίθεσης, αναλύοντας το επισημασμένο τμήμα των εικόνων.

     

    H πιο Έξυπνη Εμπειρία του Galaxy μέχρι σήμερα, με την Υποστήριξη Premium Αποδόσεων

     

    Καθώς o ρόλος του Al γίνεται όλο και πιο σημαντικός στην καθημερινότητα, η απόδοση των κινητών συσκευών πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Για παράδειγμα, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, η παρατεταμένη εγγραφή και επεξεργασία βίντεο ή η εναλλαγή μεταξύ πέντε εφαρμογών καθώς οργανώνεται κάποιο ταξίδι. Όποια και αν είναι η εργασία, το Galaxy S24 προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία χάρη στις βελτιώσεις στο chipset[xi], στην οθόνη και σε πολλά άλλα. Κάθε Galaxy S24 Ultra είναι εξοπλισμένο με Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy. Βελτιστοποιημένο ειδικά για χρήστες Galaxy, αυτό το chipset προσφέρει βελτίωση, σε σχέση με τα προηγούμενα Galaxy S smartphones, NPU για απίστευτα αποτελεσματική επεξεργασία με Al. Επίσης, και στα τρία μοντέλα Galaxy S24, οι προσαρμοστικοί ρυθμοί ανανέωσης 1-120 Hz βελτιώνουν την απόδοση.

     

    H εμπειρία του gaming στο Galaxy είναι πιο ισχυρή σε σύγκριση με τα προηγούμενα Galaxy S smartphones, χάρη στις βελτιώσεις της συσκευής και του λογισμικού. Όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S24 διαθέτουν ένα καλύτερο σύστημα θερμικού ελέγχου, με μέγιστο 1,9 φορές μεγαλύτερο vapor chamber[xii], βελτιώνοντας τη θερμοκρασία της επιφάνειας της συσκευής, ενώ, παράλληλα, μεγιστοποιείται και η σταθερότητα στην ισχύ απόδοσης. Η ανίχνευση ηλιακών ακτίνων επιτρέπει την προβολή ακόμα πιο αληθοφανών γραφικών με αναβαθμισμένο εφέ σκιάς και αντανάκλασης. Και μέσω της συνεργασίας με κορυφαίους συνεργάτες παιχνιδιών στον κλάδο, το Galaxy S24 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν δημοφιλή παγκόσμια παιχνίδια για κινητές συσκευές.

    Τα οπτικά στοιχεία είναι πιο ζωντανά και απολαυστικά στην πιο φωτεινή οθόνη Galaxy που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα[xiii]. Το Galaxy S24 φτάνει τα 2.600 nit μέγιστης φωτεινότητας και προσφέρει υπέροχη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους με το Vision Booster.

    Στην οθόνη, το Corning® Gorilla® Armor[xiv] στο Galaxy S24 Ultra έχει βελτιωθεί, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, και μεταμορφωθεί οπτικά σε μοριακό επίπεδο, βελτιώνοντας - σε σχέση με τα προηγούμενα Galaxy S smartphones - την αντοχή κατά 50% και καθιστώντας το τέσσερις φορές πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Προσφέρει σημαντικά μειωμένη αντανάκλαση έως και 75% σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών φωτισμού, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και άνετη εμπειρία θέασης.

     

    Σε όλη τη σειρά Galaxy S24, οι βελτιώσεις σχεδιασμού με πιο λεπτά και ομοιόμορφα πλαίσια διευκολύνουν την εμπειρία θέασης και επιτρέπουν μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης στις οθόνες 6,7 ιντσών του Galaxy S24+ και στις οθόνες 6,2 ιντσών του Galaxy S24 με τις ίδιες προδιαγραφές μεγέθους. Το Galaxy S24 Ultra έχει μια πιο επίπεδη οθόνη 6,8 ιντσών, βελτιστοποιημένη σε σχέση με τις προηγούμενες σειρές Galaxy S, όχι μόνο στην προβολή, αλλά και στην παραγωγικότητα. Επιπρόσθετα, το Galaxy S24+ υποστηρίζει πλέον το ίδιο επίπεδο QHD+ που υπάρχει στο Galaxy S24 Ultra.

     

    Η Προηγμένη Ασφάλεια και το Απόρρητο Παρέχει στους Χρήστες Επιλογές και Εμπιστοσύνη

     

    Με την εγγύηση του Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων του Galaxy, το Galaxy S24 διασφαλίζει τις ευαίσθητες πληροφορίες και προστατεύει από πιθανά τρωτά σημεία με end-to-end ασφαλές υλικό, ανιχνεύει απειλές σε πραγματικό χρόνο και προσφέρει συλλογική προστασία.

     

    Η δέσμευση της Samsung να παρέχει στους χρήστες επιλογές και τον έλεγχο της συσκευής τους συνεχίζεται και στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης. Οι χρήστες του Galaxy S24 έχουν πλήρη έλεγχο όσον αφορά το πόσο επιτρέπουν στα δεδομένα τους να βελτιώσουν την εμπειρία της χρήσης AI, μέσω των ρυθμίσεων Advanced Intelligence που μπορούν να απενεργοποιήσουν την ηλεκτρονική επεξεργασία δεδομένων στις λειτουργίες που χρησιμοποιούν AI.[xv]

     

    Το όραμα του Knox Matrix[xvi] για ένα ασφαλές, συνδεδεμένο και χωρίς κωδικούς πρόσβασης μέλλον είναι τώρα εξελιγμένο, σε σχέση με τα προηγούμενα Galaxy S smartphones, με κλειδιά πρόσβασης. Τα κλειδιά πρόσβασης επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε εγγεγραμμένους ιστότοπους και εφαρμογές σε όλες τις αξιόπιστες συσκευές των χρηστών, μέσω ψηφιακών διαπιστευτηρίων, συμβάλλοντας στην προστασία από επιθέσεις phishing. Η βελτιωμένη προστασία δεδομένων, σε σχέση με τα προηγούμενα Galaxy S smartphones, προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, όταν οι χρήστες δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας, συγχρονίζουν ή επαναφέρουν τα δεδομένα τους χρησιμοποιώντας το Samsung Cloud, επιτρέποντας στους χρήστες του Galaxy S24 να συνδέονται με άλλες συμβατές συσκευές, ενώ οι τελευταίες παραμένουν συγχρονισμένες και ασφαλείς. Αυτό διασφαλίζει ότι τα δεδομένα μπορούν να κρυπτογραφηθούν ή να αποκρυπτογραφηθούν μόνο στις συσκευές ενός χρήστη, που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να τα δει παρά μόνο ο χρήστης, ακόμα κι αν ένας διακομιστής παραβιαστεί ή κλαπούν τα στοιχεία του λογαριασμού. Και αν χαθεί η πρόσβαση σε μια αξιόπιστη συσκευή, ένας κωδικός ανάκτησης μπορεί να αποτρέψει την απώλεια δεδομένων. Επιπλέον, το Galaxy S24 προστατεύεται με την εκτεταμένη λίστα καινοτόμων λειτουργιών ασφάλειας και απορρήτου της Samsung, όπως το Knox Vault, τον Πίνακα ελέγχου ασφαλείας και απορρήτου, το Auto Blocker, το Secure Wi-Fi, το Private Share, το Maintenance Mode και άλλα.

    Η Επόμενη Φάση του Περιβαλλοντικού Ταξιδιού της Samsung

    Με το Galaxy S24 αυξάνεται η ποικιλία ανακυκλωμένων υλικών στις συσκευές, με την εφαρμογή ανακυκλωμένων πλαστικών, γυαλιού και αλουμινίου σε εσωτερικά και εξωτερικά εξαρτήματα[xvii]. Επίσης, με αυτές τις προσπάθειες η εταιρεία κάνει άλλο ένα βήμα. Για πρώτη φορά, το Galaxy S24 διαθέτει εξαρτήματα κατασκευασμένα με ανακυκλωμένο κοβάλτιο και στοιχεία σπάνιων γαιών[xviii]. Στο Galaxy S24 Ultra, χρησιμοποιήθηκε τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο κοβάλτιο στην μπαταρία[xix] και 100% ανακυκλωμένα στοιχεία σπάνιων γαιών ενσωματώθηκαν στα ηχεία[xx].

     

    Το Galaxy S24 είναι, επίσης, η πρώτη σειρά Galaxy S που σχεδιάστηκε με ανακυκλωμένο χάλυβα και θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU). Το Galaxy S24 Ultra διαθέτει τουλάχιστον 40% ανακυκλωμένο χάλυβα στα ηχεία[xxi] και τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένο TPU πριν από την κατανάλωση στα πλαϊνά πλήκτρα και τα πλήκτρα έντασης ήχου. Επιπλέον, κάθε Galaxy S24 έρχεται σε κουτί συσκευασίας κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

     

    Αυτό το σημαντικό βήμα ενισχύει τη δέσμευση της Samsung να επεκτείνει τον κύκλο ζωής του προϊόντος, προσφέροντας εφτά γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού συστημικού και  εφτά χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, για να βοηθήσει τους χρήστες να έχουν μια αξιόπιστη βελτιστοποιημένη απόδοση στις συσκευές Galaxy για ακόμη περισσότερο[xxii]. Τέλος, το Galaxy S24 έχει πιστοποίηση UL ECOLOGO®[xxiii] και το αποτύπωμα άνθρακα του έχει μετρηθεί και επαληθευτεί από το The Carbon Trust.[xxiv]

     

    Το Galaxy S24 είναι μια επίδειξη της προόδου αναφορικά με το πλάνο προστασίας περιβάλλοντος της Samsung MX. Η Samsung παραμένει σταθερή στην επίτευξη των στόχων της που πρέπει να επιτευχθούν έως το τέλος του 2025[xxv]. Στα τέλη του 2022, η Samsung πέτυχε τον πρώτο από αυτούς τους στόχους, ενσωματώνοντας ανακυκλωμένα υλικά σε όλα τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, από smartphones και tablet Galaxy έως PC και φορητές συσκευές. Σήμερα, η εταιρεία θέτει έναν νέο στόχο για τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών. Έως το 2030, η Samsung θα ενσωματώνει τουλάχιστον ένα ανακυκλωμένο υλικό σε κάθε μονάδα[xxvi] των κινητών συσκευών.

     

    Τεχνολογία Ακρίβειας και Κομψότητα σε Κάθε Λεπτομέρεια

     

    Το Galaxy S24 Ultra είναι το πρώτο Galaxy smartphone που διαθέτει πλαίσιο από τιτάνιο[xxvii], ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της συσκευής. Το σημαντικά πιο λεπτό, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, σώμα του Galaxy S24 Ultra επιτρέπει καλύτερη εν κινήσει εμπειρία με πιο άνετο κράτημα. Στα Galaxy S24+ και Galaxy S24, ο βελτιωμένος, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, σχεδιασμός One-mass ικανοποιεί ένα πιο αισθητικό πρότυπο με απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ του πίσω καλύμματος της συσκευής και του πλαϊνού πλαισίου. Η σειρά Galaxy S24 διατίθεται σε χρωματικούς τόνους εμπνευσμένους από τα ορυκτά της Γης. Στο Galaxy S24 Ultra, τα χρώματα περιλαμβάνουν: Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet και Titanium Yellow. Στα Galaxy S24+ και Galaxy S24 τα χρώματα περιλαμβάνουν[xxviii]: Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet και Amber Yellow.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Galaxy S24, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-s24

     

    [i] Η δυνατότητα πρότασης τόνου στο Chat Assist απαιτεί σύνδεση δικτύου και σύνδεση στο Samsung Account. Πρέπει να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις μήκους για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη. To Chat Assist δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά.

     

    [ii] Η δυνατότητα μετάφρασης στο Chat Assist ενδέχεται να απαιτεί σύνδεση σε Samsung Account. Ορισμένες εφαρμογές συνομιλίας ενδέχεται να μην υποστηρίζουν αυτήν τη λειτουργία. Ορισμένες γλώσσες ενδέχεται να απαιτούν λήψη πακέτου γλώσσας. Η διαθεσιμότητα υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται όταν ανιχνεύεται μια γλώσσα με δυνατότητα μετάφρασης. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη. To Chat Assist δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά.

     

    [iii]Το Note Assist απαιτεί σύνδεση δικτύου και σύνδεση στο Samsung Account. Ισχύει όριο χαρακτήρων. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη. Το Note Assist δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά.

     

    [iv]Το Transcript Assist απαιτεί σύνδεση δικτύου και σύνδεση στο Samsung Account. Το Transcript Assist είναι διαθέσιμο μόνο στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Samsung Voice Recorder ή σε αρχεία που έχουν εγγραφεί χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη εφαρμογή Samsung Phone. Η δυνατότητα εγγραφής φωνής στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Samsung Phone ενδέχεται να μην υποστηρίζεται σε ορισμένες χώρες. Τα αρχεία ήχου πρέπει να έχουν διάρκεια μικρότερη των 3 ωρών για να υποστούν επεξεργασία. Η δυνατότητα σύνοψης στο Transcript Assist μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν πληροίται ένας συγκεκριμένος αριθμός χαρακτήρων. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη. Το Transcript Assist δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά.

     

    [v]Συντόμευση και προσομοίωση ακολουθιών. Αποτελέσματα μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις οπτικές αντιστοιχίσεις. Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορεί να χρειαστεί να ενημερώσουν το Android στην πιο πρόσφατη έκδοση. Η λειτουργικότητα του προϊόντος μπορεί να εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και της συσκευής σας. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι συμβατές με ορισμένες εφαρμογές. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τη γλώσσα. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη.

     

    [vi] Το AI Zoom εφαρμόζεται σε αποστάσεις μεταξύ των μηκών ψηφιακού zoom. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη.

     

    [vii] Το ζουμ 3x και 5x είναι ενεργοποιημένο από φυσικούς οπτικούς φακούς. Το ζουμ 2x και 10x συνδυάζουν φυσικούς φακούς με βελτιώσεις AI για οπτική ποιότητα εικόνας.

     

    [viii] Σε σύγκριση με το Galaxy S23 Ultra.

     

    [ix] Το Generative Edit απαιτεί σύνδεση δικτύου και σύνδεση στο Samsung Account. Η επεξεργασία με Generative Edit οδηγεί σε αλλαγή μεγέθους φωτογραφίας έως και 12MP. Ένα ορατό υδατογράφημα επικαλύπτεται στην έξοδο της εικόνας κατά την αποθήκευση, προκειμένου να υποδείξει ότι η εικόνα δημιουργείται από AI. Η ακρίβεια και η αξιοπιστία του παραγόμενου αποτελέσματος δεν είναι εγγυημένη.

     

    [x] Ορισμένες εφαρμογές κοινωνικών δικτύων ενδέχεται να μην υποστηρίζουν το Super HDR. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη.

     

    [xi] Οι βελτιώσεις στην απόδοση AP που εμφανίζονται έχουν συγκριθεί με chipset προηγούμενης γενιάς. Η πραγματική απόδοση θα εξαρτάται από το περιβάλλον χρήστη, τις συνθήκες και το προεγκατεστημένο λογισμικό και εφαρμογές.

     

    [xii] Η σύγκριση έγινε μεταξύ Galaxy S24 Ultra και Galaxy S23 Ultra.

     

    [xiii] Η οθόνη Dynamic AMOLED 2X στο Galaxy S24 Ultra έχει λάβει πιστοποίηση από τη VDE Germany για 100 τοις εκατό Mobile Color Volume στο Χρωματικό Εύρος DCI-P3, που σημαίνει ότι οι εικόνες σας δεν θα φαίνονται ξεθωριασμένες και θα απολαμβάνετε απίστευτα ζωηρά χρώματα ανεξάρτητα από τα διάφορα επίπεδα φωτεινότητας. Η οθόνη μπορεί να φτάσει φωτεινότητα έως και 2.600 nits, βελτιώνοντας την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και φωτεινών πτυχών του ψηφιακού περιεχομένου για πιο φωτεινή ποιότητα εικόνας, με αναλογία αντίθεσης 5.000.000:1 και πιο καθηλωτική εμπειρία κινητού.

     

    [xiv] Το Corning® Gorilla® Armor είναι ενσωματωμένο στην μπροστινή οθόνη του Galaxy S24 Ultra. Η ανθεκτικότητα, η αντοχή στις γρατσουνιές και η χαμηλή τιμή ανάκλασης έχει δοκιμαστεί σε εργαστηριακές συνθήκες Corning. Δοκιμάστηκε μόνο με γυάλινα υλικά πριν εφαρμοστεί στις πραγματικές συσκευές Galaxy. Η σύγκριση έγινε μεταξύ Corning® Gorilla® Armor και Corning® Gorilla® Glass Victus® 2.

     

    [xv] Απαιτείται σύνδεση στο Samsung Αccount. Οι ρυθμίσεις Αdvance Intelligence που παρεμποδίζουν την πρόσβαση στον διακομιστή θα περιορίσουν τη λειτουργικότητα ορισμένων λειτουργιών Al. Ανεξάρτητα από την πρόσβαση στον διακομιστή, η Samsung δεν αποθηκεύει δεδομένα εισόδου ή εξόδου χρήστη.

     

    [xvi] Το Knox Matrix υποστηρίζεται σε smartphone και tablet Galaxy με One UI 6 ή νεότερη έκδοση. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανά χώρα ή περιοχή.

     

    [xvii] Το Galaxy S24 Ultra διαθέτει ανακυκλωμένα υλικά στη μονάδα επάνω ηχείου, στη μονάδα κάτω ηχείου, στη μπροστινή θήκη, στο εσωτερικό κάλυμμα της πένας S, στη λαβή του S Pen , στο Πλαϊνό κλειδί, στον βραχίονα του πλήκτρου έντασης ήχου, στη θήκη SIM, στην κάμερα Deco, στην μπροστινή οθόνη, στο πίσω γυαλί και στην μπαταρία.

     

    [xviii] Νεοδύμιο

     

    [xix] Οι μπαταρίες του Galaxy S24 Ultra και του Galaxy S24+ περιέχουν τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένου κοβαλτίου πριν και μετά την καταναλωτική χρήση. Η μπαταρία του Galaxy S24 περιέχει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένου κοβαλτίου πριν και μετά την καταναλωτική χρήση.

     

    [xx] Τα ηχεία της σειράς Galaxy S24 περιλαμβάνουν 100% ανακυκλωμένο νεοδύμιο πριν και μετά την καταναλωτική χρήση.

     

    [xxi] Τα ηχεία της σειράς Galaxy S24 περιλαμβάνουν τουλάχιστον 40% ανακυκλωμένο χάλυβα πριν και μετά την καταναλωτική χρήση.

     

    [xxii] Η διαθεσιμότητα και χρονολογία των αναβαθμίσεων του Android OS και των αναβαθμίσεων ασφαλείας ενδέχεται να διαφέρει ανά μοντέλο συσκευής και χώρα.

     

    [xxiii] Τα πιστοποιημένα προϊόντα και οι υπηρεσίες UL ECOLOGO® επαληθεύονται για μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις με βάση κριτήρια περιβαλλοντικής απόδοσης καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης ενέργειας, των υλικών, της υγείας, του περιβάλλοντος και της κατασκευής και των λειτουργιών. Η σειρά Galaxy S24 πληροί τις προδιαγραφές του UL 110, το οποίο είναι το περιβαλλοντικό Πρότυπο UL για τη Βιωσιμότητα στα κινητά τηλέφωνα.

     

    [xxiv] Το The Carbon Trust έχει μετρήσει και πιστοποιήσει το αποτύπωμα άνθρακα για ολόκληρη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των συσκευών της σειράς Galaxy S24, περιλαμβάνοντας την κατασκευή, τη διανομή, τη χρήση και την απόρριψη. Αυτό έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το PAS2050, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο.

     

    [xxv] Το 2021, η επιχείρηση Samsung MX ανακοίνωσε ένα σύνολο τεσσάρων στόχων για τα προϊόντα και τις δραστηριότητές της με χρονολογία επίτευξης έως το τέλος του 2025. Οι στόχοι περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και την ενσωμάτωση ανακυκλωμένων υλικών σε όλες τις νέες κινητές συσκευές, την εξάλειψη των πλαστικών μιας χρήσης από τις συσκευασίες κινητών, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής όλων των φορτιστών smartphone στο μηδέν και επιτυγχάνοντας μηδενικά απόβλητα σε χώρους υγειονομικής ταφής απορημάτων σε όλες τις παγκόσμιες επιχειρηματικές δραστηριότητες της.

     

    [xxvi] Η Samsung ορίζει μια μονάδα ενός smartphone ως τη κεραία, τη μπαταρία, την κάμερα, την οθόνη, τα μηχανικά εξαρτήματα, τον κινητήρα, την PBA/το FPCB, το ηχείο, την μονάδα ασύρματου φορτιστή και τη συσκευασία.

     

    [xxvii] Το πλαίσιο από τιτάνιο δεν περιλαμβάνει πλήκτρα έντασης ήχου και τα πλήκτρα στο πλάι.

     

    [xxviii] Τα χρώματα ενδέχεται να ποικίλλουν ανά χώρα και προμηθευτή.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.