Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο επεξεργαστής α9 Gen6 AI της LG σας μεταφέρει σε έναν κόσμο υψηλότερης ανάλυσης

      Ποιότητα ήχου και εικόνας για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία

    Το πιο ισχυρό τσιπ της LG μέχρι σήμερα, ο επεξεργαστής α9 Gen6 ΑΙ, με τη μεγάλη ισχύ του, υπόσχεται εκπληκτικές επιδόσεις τόσο στις τηλεοράσεις LG OLED όσο και QNED.

     

    Ο νέος επεξεργαστής 6ης γενιάς έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ακόμα καλύτερες εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας, τόσο εικόνας όσο και ήχου. Ο επεξεργαστής καταφέρνει και βάζει τον χρήστη στον κόσμο του α-ρεαλισμού .Ο χρήστης γίνεται ο πρωταγωνιστής που περιβάλλεται από τις εξαιρετικές βελτιώσεις εικόνας και ήχου του επεξεργαστή α9 AI 4K Gen6 με την προηγμένη τεχνολογία AI Deep Learning.

     

    Με τεχνολογία AI Super Upscaling, το σύστημα επεξεργασίας χρησιμοποιεί τα AI Noise Reduction (μείωση θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη) και AI Super Resolution (σούπερ ανάλυση με τεχνητή νοημοσύνη), για την ταξινόμηση των εικόνων και την αφαίρεση του θορύβου με βάση την κατηγορία τους. Το AI Super Resolution (σούπερ ανάλυση με τεχνητή νοημοσύνη), για την ταξινόμηση των εικόνων και την αφαίρεση του θορύβου με βάση την κατηγορία τους. Στη συνέχεια, οι αλγόριθμοι "deep learning" βελτιώνουν τα πρόσωπα και τα αντικείμενα για να τα κάνουν να φαίνονται πιο ευκρινή, εκφραστικά και πολυδιάστατα.

     

    Το OLED Dynamic Tone Mapping Pro βελτιώνει τις εικόνες σε πάνω από 20.000 μπλοκ μέσω μιας διαδικασίας βελτίωσης που τονίζει την αντίθεση σε περιοχές χαμηλής διαβάθμισης, φωτίζει τις περιοχές μεσαίων τόνων και προσθέτει εκφραστική λεπτομέρεια σε περιοχές υψηλής διαβάθμισης. Το HDR Expression Enhancer εφαρμόζει μεμονωμένες καμπύλες χαρτογράφησης τόνων στα αντικείμενα που έλκουν φυσικά το βλέμμα του χρήστη, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν έντονα και εκφραστικά. Η τεχνολογία HDR Expression Enhancer χρησιμοποιεί AI για να εντοπίσει διαφορετικά βάθη και να εφαρμόσει διαφορετικούς τόνους επιτρέποντας μια τρισδιάστατη εικόνα με βάθος, ευκρίνεια και ρεαλισμό.

     

    Με το νέο επεξεργαστή, ο ήχος αναβαθμίζεται για εξωπραγματικές εμπειρίες. Το AI Sound Pro αναμειγνύει εικονικά τον ήχο για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα ηχείων surround 9.1.2, από τα ενσωματωμένα ηχεία των τηλεοράσεων, συμπληρώνοντας ηχητικά μια υψηλών επιδόσεων κινηματογραφική εμπειρία. με επεξεργασία για σαφήνεια και έλεγχο της ισορροπίας. Η τηλεόραση μέσω του επεξεργαστή βαθμονομεί τον ήχο καθώς και τον τύπο περιεχομένου ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται ενώ με τον έλεγχο της ισορροπίας μπορεί να προσαρμόσει τον ήχο που δημιουργείται ώστε να ταιριάζει με τον ήχο που θα έπρεπε να ακούει ο χρήστης.

     

    Απολαύστε τις τεχνολογίες της LG και ξεκλειδώστε έναν μαγικό κόσμο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.