Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Creative Live! Audio A3: Κάνεις Stream και Φτιάχνεις Video σαν Eπαγγελματίας

      το Creative Live! Audio A3 χρησιμεύει ως βασικό εργαλείο για όσους αναζητούν ποιότητα ήχου επαγγελματικής ποιότητας.

    Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Creative! Live Audio A3, του νεότερου audio interface με σύνδεση USB που ήρθε για να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες βιώνουν τον ήχο. Με εγγραφή και αναπαραγωγή υψηλής ανάλυσης 24-bit, ευέλικτη συνδεσιμότητα εισόδου/εξόδου, ενσωματωμένα χειριστήρια και άμεση παρακολούθηση μηδενικής καθυστέρησης, το Creative Live! Audio A3 χρησιμεύει ως βασικό εργαλείο για streamers, δημιουργούς περιεχομένου και μουσικούς που αναζητούν ποιότητα ήχου επαγγελματικής ποιότητας.
     
    Το Creative Live! Audio A3 ξεχωρίζει με τις δυνατότητες εγγραφής και αναπαραγωγής υψηλής ανάλυσης 24-bit, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες απολαμβάνουν εξαιρετική καθαρότητα ήχου και πιστότητα για όλους τους τύπους περιεχομένου, από μουσική έως podcast και φωνητικά. Επιπλέον, το Mobile Audio I/O Jack 3,5 mm ελαχιστοποιεί τις διακοπές εισόδου κατά τη διάρκεια απομακρυσμένων συνεντεύξεων και εγγραφών podcast, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν απρόσκοπτα τον ήχο σε κινητές συσκευές, διατηρώντας παράλληλα κρυστάλλινη επικοινωνία.


    Προσαρμοσμένο για ένα ευρύ φάσμα χρηστών, το Creative Live! Το Audio A3 καλύπτει τις ανάγκες μουσικών, podcasters και δημιουργών περιεχομένου. Έρχεται εξοπλισμένο με διπλές υποδοχές ακουστικών, καθεμία με ξεχωριστά χειριστήρια έντασης, επιτρέποντας στους χρήστες να τελειοποιήσουν την εμπειρία ακρόασης. Επιπλέον, η συσκευή περιλαμβάνει μια διπλή συνδυαστική υποδοχή με ενσωματωμένο προενισχυτή μικροφώνου και διακόπτη Hi-Z, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη συμβατότητα με μικρόφωνα, line-level συσκευές και μουσικά όργανα. Επιπλέον, η ενσωμάτωση ισορροπημένων στερεοφωνικών εξόδων εξαλείφει συνήθη προβλήματα όπως οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, για την παροχή καθαρότερης ποιότητας ήχου.


    Με το Creative Live! Audio A3, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ολοκληρωμένο έλεγχο ήχου - απευθείας στα χέρια τους - με μεμονωμένα χειριστήρια έντασης ήχου εξόδου και εισόδου, που συμπληρώνονται από φιλικές προς το χρήστη ενδείξεις που κάνουν τις ρυθμίσεις παιχνίδι. Επιπλέον, η άμεση παρακολούθηση μηδενικής καθυστέρησης προσφέρει άμεσο ηχητικό feedback, ξεχωριστό χαρακτηριστικό για streamers και μουσικούς.


    Με εγγραφή υψηλής ανάλυσης, απρόσκοπτη ενσωμάτωση ήχου από κινητές συσκευές και διαισθητικά στοιχεία ελέγχου, το Creative Live! Audio A3 είναι η απόλυτη λύση για την ποιόητα ήχου που αναζητούν streamers, δημιουργοί περιεχομένου και μουσικοί που θέλουν να μεταβούν σε επόμενο επίπεδο.

     

    Τιμή και Διαθεσιμότητα
    Το Creative Live! Audio A3 διατίθεται στα €149.99 στο Creative.com.
    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση creative.com/ LiveAudioA3

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.