Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    H LG UHD UR76 επαναπροσδιορίζει την ανάλυση οθόνης για απόλυτη οικιακή ψυχαγωγία

      Βελτιωμένη εμπειρία θέασης, ζωηρά χρώματα και αξιοσημείωτες λεπτομέρειες

    Tο λανσάρισμα της σειράς τηλεοράσεων LG UHD UR76 θέτει νέα πρότυπα ανάλυσης οθόνης και ποιότητας εικόνας για τους καταναλωτές παγκοσμίως.

    Με έναν εκπληκτικό συνδυασμό τεχνολογίας και σχεδιασμού, το νέο μοντέλο LG UHD UR76 επαναπροσδιορίζει την οικιακή εμπειρία θέασης με την εξαιρετική ανάλυση οθόνης. Αυτή η τελευταία προσθήκη στη σειρά UHD της LG πρόκειται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι θεατές βιώνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

    Η LG UHD UR76 διαθέτει ανάλυση που προσφέρει εκπληκτικές εικόνες με ζωντανά χρώματα, ευκρινείς λεπτομέρειες και ενισχυμένη αντίθεση. Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία HDR10 Pro[1] προσφέρει βελτιστοποιημένα επίπεδα φωτεινότητας για ζωηρά χρώματα και αξιοσημείωτες λεπτομέρειες. Ο έλεγχος φωτεινότητας μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI) διασφαλίζει το τέλειο επίπεδο φωτεινότητας για οποιοδήποτε περιβάλλον, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα από τον περιβάλλοντα φωτισμό. Έτσι, είτε οι χρήστες παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες, είτε παίζουν παιχνίδια, είτε κάνουν streaming περιεχομένου, η ποιότητα της εικόνας είναι ασύγκριτη. Με τη βοήθεια του FILMMAKER MODE™[2], οι χρήστες θα απολαμβάνουν τις ταινίες όπως τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας, μεταφέροντας τον κινηματογράφο στο σαλόνι τους.

    Με επεξεργαστή α5 AI 4K Gen6[3] που βελτιώνει τις δυνατότητες της τηλεόρασης LG UHD, η εμπειρία είναι καθηλωτική ενώ η προηγμένη τεχνολογία οθόνης της LG εξασφαλίζει ότι κάθε καρέ είναι κρυστάλλινα καθαρό. Η υποστήριξη HDR βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία θέασης, κάνοντας τα χρώματα πιο ζωντανά και αληθινά.

    Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν σε ανάλυση 4K περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης[4] σε μεγάλες οθόνες UHD, για να απολαμβάνουν ευκρίνεια και ακρίβεια σε κάθε στιγμή.

    Η σειρά LG UHD UR76 διατίθεται σε  εκδόσεις 65, 75 & 85 ιντσών,  για να ταιριάζει σε κάθε τύπο δωματίου, ενώ με την προηγμένη τεχνολογία και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της πρόκειται να γίνει η πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν το καλύτερο στην ψυχαγωγία.


    [1] Το HDR10 Pro δεν είναι μια μορφή κατά την οποία εφαρμόζεται καρέ-καρέ η Δυναμική χαρτογράφηση αποχρώσεων της LG για περιεχόμενο HDR10.

    [2] Η υποστήριξη για το FILMMAKER MODE™ ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

    [3]Το μοντέλο UR80 86" διαθέτει τον επεξεργαστή α7 AI 4K Gen6.

    [4] Η ποιότητα εικόνας του αναβαθμισμένου περιεχομένου διαφέρει ανάλογα με την ανάλυση της πηγής.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.