Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τρεις άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έκρηξη σε Data Center της Google

    Η μηχανή αναζήτησης της Google φαίνεται να παρουσίασε προβλήματα εχθές βράδυ και νωρίς σήμερα το πρωί, καθώς σύμφωνα και με την πλατφόρμα παρακολούθησης Downdetector φαινόταν να μην αποκρίνεται σε αιτήματα εξυπηρέτησης ιστού. Επίσης, αναφέρθηκαν και προβλήματα σύνδεσης και με άλλες υπηρεσίες της Google, όπως Gmail, Google maps και Google images, οι οποίες είναι εξαρτώμενες από την μηχανή αναζήτησης για τη λειτουργία τους.

    Η εταιρεία εταιρεία πληροφοριών ThousandEyes Inc ανέφερε, σύμφωνα με τη βρετανική «The Guardian», ότι η διαταραχή της εξυπηρέτησης της Google έχουν επηρεάσει πάνω από 1.300 διακομιστές ιστού παγκοσμίως σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.

    Όσοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν την μηχανή αναζήτησης της Google, λάμβαναν μήνυμα λάθους 502 Bad Gateway ή 500 Internal Server Error. Αρκετοί χρήστες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στο Twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Η Google δεν σχολίασε την αιτία των τεχνικών προβλημάτων της.

    --------------------------

    Ενημέρωση 11.59:

     

    Τρεις ηλεκτρολόγοι τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο μετά από ένα «ηλεκτρικό περιστατικό» σε κέντρο δεδομένων της Google στο Συμβούλιο Μπλαφς της Αϊόβα, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Council Bluffs και την Google.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:59 τοπική ώρα τη εχθές. Τρεις ηλεκτρολόγοι εργάζονταν σε έναν υποσταθμό κοντά στα κτίρια του κέντρου δεδομένων όταν σημειώθηκε λάμψη τόξου (ηλεκτρική έκρηξη), προκαλώντας σημαντικά εγκαύματα και στους τρεις ηλεκτρολόγους.

    Ένα άτομο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Ιατρικό Κέντρο της Νεμπράσκα, ενώ άλλα δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο. (Το Ιατρικό Κέντρο της Νεμπράσκα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Council Bluffs, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα Αϊόβα-Νεμπράσκα.) Και τα τρία άτομα είχαν τις αισθήσεις τους και ανέπνεαν όταν μεταφέρθηκαν για ιατρική φροντίδα, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Council Bluffs.

    Ο εκπρόσωπος της Google, Devon Smiley, έστειλε την ακόλουθη δήλωση:

    «Είμαστε ενήμεροι για ένα ηλεκτρικό περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα στο κέντρο δεδομένων της Google στο Council Bluffs της Αϊόβα, τραυματίζοντας τρία άτομα στο χώρο, τα οποία τώρα νοσηλεύονται. Η υγεία και η ασφάλεια όλων των εργαζομένων είναι η απόλυτη κορυφαία προτεραιότητά μας και συνεργαζόμαστε στενά με τους εταίρους και τις τοπικές αρχές για να διερευνήσουμε διεξοδικά την κατάσταση και να παρέχουμε βοήθεια όπως απαιτείται».

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.