Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google παρουσιάζει τη νέα λειτουργία "Perspectives" που έρχεται στην Αναζήτηση

      Η Google εγκαινιάζει εργαλεία αναζήτησης για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης.

    Η Αναζήτηση στο Google μπορεί να αλλάξει λίγο στο εγγύς μέλλον. Η μηχανή αναζήτησης αποκτά μερικά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός καρουζέλ που στοχεύει στη διεύρυνση της κατανόησης ενός θέματος.

    Σε μια ανάρτηση στο blog της, η Google ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει εργαλεία που θα βοηθήσουν στον έλεγχο των πληροφοριών με βάση τα γεγονότα κατά τη χρήση της Αναζήτησης. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που εισάγει η εταιρεία είναι ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται "Perspectives " (Προοπτικές).

     

    calibri_1-up_10.gif

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το Perspectives παρουσιάζει "μια σειρά από δημοσιογράφους, εμπειρογνώμονες και άλλες σχετικές φωνές για το θέμα που αναζητάτε". Αυτή η λειτουργία θα εμφανίζεται ως καρουσέλ κάτω από την ενότητα "Κορυφαίες ιστορίες" στην Αναζήτηση. Σύμφωνα με την Google:

    Αυτή η λειτουργία θα σας προσφέρει μια ποικιλία αξιόλογων φωνών για ένα ειδησεογραφικό θέμα, συμπληρώνοντας την αξιόπιστη ενημέρωση που ήδη βρίσκετε στην Αναζήτηση, ώστε να διευρύνει την κατανόησή σας. Όπως συμβαίνει με όλες τις λειτουργίες μας για τις ειδήσεις, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες.
    Ενώ η λειτουργία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, η εταιρεία λέει ότι θα κάνει σύντομα το ντεμπούτο της στα αγγλικά στις ΗΠΑ. Η λειτουργία θα είναι επίσης διαθέσιμη για την Αναζήτηση τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο κινητό.

    Ένα χαρακτηριστικό που είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως είναι το εργαλείο "Σχετικά με αυτό το αποτέλεσμα". Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν μια αναζήτηση, υπάρχουν τρεις τελείες που εμφανίζονται δίπλα στα περισσότερα αποτελέσματα. Εάν κάνετε κλικ, οι τρεις τελείες εμφανίζουν ένα παράθυρο που ενημερώνει τον χρήστη σχετικά με τις πληροφορίες που βλέπει. Η Google αναφέρει ότι αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες όπου είναι διαθέσιμη η Αναζήτηση τις επόμενες ημέρες.

     

    ATR_motley_fool_1.gif

     

    Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει η Google είναι μια συμβουλή που προειδοποιεί όταν ένα θέμα εξελίσσεται ραγδαία, ένα εργαλείο που θα δίνει πληροφορίες για το ιστορικό του συγγραφέα και η ευκολότερη πρόσβαση στη σελίδα "Σχετικά" ενός ιστότοπου.


    Πηγή
    Φωτογραφία: appletoolbox.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.