Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η X θα αρχίσει να χρεώνει τους νέους χρήστες σε δύο χώρες με 1 δολάριο ετησίως

      Αποδεικνύει ένα δολάριο ότι δεν είστε Bot; Ο Elon Musk το πιστεύει.

    Αν θέλετε να γίνετε μέλος του X, της υπηρεσίας που ήταν γνωστή ως Twitter, μέσω της ιστοσελίδας του στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες, να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε 1 δολάριο το χρόνο για αυτό το "προνόμιο". Η συνδρομή, μέρος του λεγόμενου προγράμματος "Not A Bot", ξεκινά σε αυτές τις δύο χώρες και έχει σχεδιαστεί για να "ενισχύσει τις ήδη σημαντικές προσπάθειές μας για τη μείωση της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, της χειραγώγησης της πλατφόρμας μας και της δραστηριότητας bot", ανέφερε την Τρίτη το X σε μια ανυπόγραφη ανάρτηση στο κέντρο βοήθειας. Επιπλέον, οι νέοι χρήστες του διαδικτύου στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες θα πρέπει να επαληθεύουν το λογαριασμό τους με έναν αριθμό τηλεφώνου, αναφέρει η ανάρτηση. Το Fortune ανέφερε για πρώτη φορά ότι ο Μασκ επρόκειτο να χρεώσει τους νέους χρήστες με 1 δολάριο το χρόνο, λίγο πριν βγει η ανακοίνωση της X.

     

    Η ανάρτηση της X δεν εξηγεί γιατί η νέα συνδρομή του 1 δολαρίου ισχύει μόνο για τους νέους χρήστες που εγγράφονται μέσω του διαδικτύου και όχι μέσω της εφαρμογής για κινητά, ούτε γιατί το Not a Bot επεκτείνεται μόνο σε δύο χώρες. Μια εικασία θα ήταν ότι η X έχει δει περισσότερη δραστηριότητα bot από αυτές τις περιοχές από ό, τι άλλες, και ότι είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργηθούν ένα σωρό ψεύτικοι λογαριασμοί μέσω της ιστοσελίδας. "Οι νέοι χρήστες που επιλέγουν να μην εγγραφούν, θα μπορούν να κάνουν μόνο "μόνο για ανάγνωση" ενέργειες", όπως η προβολή αναρτήσεων και η παρακολούθηση βίντεο, σύμφωνα με την εταιρεία. Περιπλέκοντας τα πράγματα, οι όροι και οι προϋποθέσεις του "Not A Bot" υποδεικνύουν ότι οι χρήστες θα μπορούν επίσης να εγγραφούν από τις εφαρμογές iOS και Android του X, παρόλο που η κύρια ανάρτηση στο κέντρο βοήθειας του X ορίζει μόνο web).

     

    Αυτό το νέο πρόγραμμα είναι επιπλέον της κύριας συνδρομής του X των 8 δολαρίων το μήνα. Ο Musk έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή της εξαγοράς του Twitter ότι πιστεύει ότι η χρέωση θα εμποδίσει τις στρατιές bot, αν και εκτιμάται ότι ένα πολύ, πολύ μικρό ποσοστό των χρηστών πληρώνει.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Kristen Radtke / The Verge; Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.