Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ορισμένες εφαρμογές για το Twitter δεν λειτουργούν αυτήν τη στιγμή

      Ορισμένες εφαρμογές για το Twitter, έχασαν την πρόσβαση σε αυτό χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

    Αρκετοί πελάτες εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών για το Twitter αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας με το κοινωνικό δίκτυο, με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην μπορούν να συνδεθούν. Όπως αναφέρει το TechCrunch, το Tweetbot και το Twitterific έχουν επιβεβαιώσει ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα και προσπαθούν να βρουν τη βασική αιτία του ζητήματος. «Επικοινωνήσαμε με το Twitter για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά δεν έχουμε νέα», ανακοίνωσε το Tweetbot.

     

     

    Η Fenix επιβεβαίωσε επίσης ότι η εφαρμογή της για Android αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά ότι η εφαρμογή iOS της φαίνεται να μην επηρεάζεται. Ο Matteo Villa, ο προγραμματιστής της εφαρμογής, είπε ότι το Fenix για Android ανεστάλη χωρίς καμία επικοινωνία από την εταιρεία. Ο Villa δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει μια ειδοποίηση που λέει ότι η Fenix "παραβίασε τους Κανόνες και τις πολιτικές του Twitter" και ως εκ τούτου δεν είναι πλέον δυνατή η πρόσβαση σε αυτήν. Ο προγραμματιστής έχει αποσύρει προσωρινά την εφαρμογή από το Google Play ενώ προσπαθεί να προσδιορίσει την αιτία.

     

     

    Το Twitpane δημοσίευσε μια ανακοίνωση στα Ιαπωνικά που λέει ότι οι χρήστες λαμβάνουν σφάλματα, όπως "αποτυχία ελέγχου ταυτότητας λογαριασμού", τα οποία τους εμποδίζουν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή. Άλλοι πελάτες που φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα περιλαμβάνουν τα Echofon, Feather και Talon.

     

     

    Το Twitter δεν έχει ακόμη εκδώσει ανακοίνωση μέσω κανενός από τους επίσημους λογαριασμούς του. Στο φόρουμ προγραμματιστών του Twitter, ένας χρήστης ανέφερε ότι οι χρήστες αντιμετωπίζουν πολλά σφάλματα με το Twitter API για εφαρμογές τρίτων από τον Δεκέμβριο. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς εμποδίζει εφαρμογές τρίτων να έχουν πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο και δεδομένου ότι το Twitter δεν έχει πλέον ομάδα επικοινωνίας, ακόμη και οι επηρεαζόμενοι προγραμματιστές δεν έχουν ακόμη ενημερώσει απευθείας την εταιρεία.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.