Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Elon Musk σχεδιάζει να εγκαταλείψει το εικονικό λογότυπο Twitter Bird για το Twitter X

      Όπως το πάει o Elon Musk, δε θα αφήσει κολυμπηθρόξυλο όρθιο στο Twitter

    Το Twitter έχει υποστεί αρκετές αλλαγές στη λειτουργία του καθώς και στο προσωπικό του από τότε που ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την πλατφόρμα micro-blogging στα τέλη του περασμένου έτους. Τώρα, ο Musk σχεδιάζει να αλλάξει την κεντρική ταυτότητα του Twitter, το μπλε πουλί.

    Σε μια σειρά από Tweets καθώς και στο Twitter Spaces, ο Musk σημείωσε ότι σχεδιάζει να "αποχαιρετήσει το εμπορικό σήμα του Twitter και, σταδιακά, όλα τα πουλιά". Αυτό ταιριάζει απόλυτα με τα σχέδια του Musk να δημιουργήσει μια εφαρμογή για τα πάντα που θα περιλαμβάνει και το Twitter.

     

    Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα tweet με ένα λογότυπο X που τρεμοπαίζει. Επιβεβαίωσε περαιτέρω ότι σκοπεύει να προχωρήσει στην αλλαγή σε μια ηχητική συνομιλία στο Twitter Spaces, προσθέτοντας ότι "θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό".

    Το Twitter, από την άλλη πλευρά, δεν απάντησε αμέσως στην ανακοίνωση. Οι κατευθυντήριες γραμμές της εταιρείας για το εμπορικό σήμα σημειώνουν ότι το μπλε πουλί είναι το πιο αναγνωρίσιμο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας.

    Το λογότυπό μας είναι το πιο αναγνωρίσιμο περιουσιακό μας στοιχείο. Γι' αυτό και το προστατεύουμε τόσο πολύ.

    Μένει να δούμε αν το Twitter προχωρήσει στην αλλαγή και πώς θα επηρεάσει την εταιρεία.

     

    Το Twitter έχει βιώσει μια τεράστια αναταραχή μετά την εξαγορά του από τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk στα τέλη του περασμένου έτους. Με την εταιρεία να αντιμετωπίζει αγωγές από πρώην υπαλλήλους, διαφημιστές να εγκαταλείπουν την πλατφόρμα, μια παραβίαση ασφαλείας που επέτρεψε σε όλους να βλέπουν τα tweets του Twitter Circle και πολλαπλές διακοπές λειτουργίας, ήταν μια δύσκολη πορεία για το τελευταίο πείραμα του Musk.

     

    Πρόσφατα, η Fidelity δημοσίευσε μια έκθεση που σημειώνει ότι το Twitter αξίζει πλέον περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια, το ένα τρίτο των χρημάτων που πλήρωσε ο Elon Musk πέρυσι για να αγοράσει την εταιρεία.


    Πηγή
    Φωτογραφία: neowin.net
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.