Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Σε λειτουργία "read only" μπήκε το Twitter για περίπου μια ώρα εχθές το βράδυ

      Ο Έλον Μασκ ζήτησε από το προσωπικό να σταματήσει κάθε νέα ανάπτυξη για να σταθεροποιήσει την εφαρμογή

    Αρκετοί χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να δημοσιεύσουν άμεσα στον ιστότοπο για σχεδόν μία ώρα, σε μια διακοπή που έπληξε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από τις 22:00 GMT της Τετάρτης. Οι χρήστες που προσπάθησαν να κάνουν tweet ενημερώθηκαν από την πλατφόρμα που είχαν φτάσει στο ημερήσιο όριο - παρόλο που πολλοί από αυτούς ανέφεραν ότι δεν είχαν κάνει καθόλου tweet εκείνη την ημέρα. Η διακοπή επηρέασε όχι μόνο νέα tweets, αλλά και retweets και απαντήσεις. Αναφέρθηκε η μη δυνατότητα πρόσβασης στα άμεσα μηνύματά τους.

    Ορισμένοι χρήστες ανακάλυψαν μια λύση προγραμματίζοντας τα tweets τους σε ένα λεπτό αργότερα. Η υπηρεσία τελικά επέστρεψε σχεδόν στις 23:00 GMT, με τα άμεσα μηνύματα να μην είναι ακόμα διαθέσιμα.

    Κατά τη στιγμή της αναφοράς, το Tweetdeck – μια υπηρεσία που ανήκει στο Twitter που επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν πολλές στήλες του Twitter σε προγράμματα περιήγησης – παρέμεινε εκτός λειτουργίας. Υπήρξαν εικασίες ότι το προϊόν θα γίνει αποκλειστικό για τους συνδρομητές του Twitter Blue, αλλά η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει εάν αυτό ισχύει.

    Το αμερικανικό τεχνολογικό έντυπο The Information ανέφερε ότι ο Elon Musk είπε στο προσωπικό του Twitter κατά τη διακοπή λειτουργίας, να σταματήσει την «ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών» για να μεγιστοποιήσει τη σταθερότητα στην πλατφόρμα.

    Η διακοπή ήρθε λίγες ώρες αφότου το Twitter παρουσίασε ένα νέο προϊόν στους συνδρομητές του Twitter Blue που τους επιτρέπει να στέλνουν tweets με έως και 4.000 χαρακτήρες. Η εταιρεία βρισκόταν επίσης στη διαδικασία τερματισμού της δωρεάν πρόσβασής της στη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (API) στις 9 Φεβρουαρίου.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Idrees Abbas/SOPA Images/REX/Shutterstock
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.