Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό του Microsoft Edge αποκαλείται «ξεδιάντροπη αρπαχτή» από τους επικριτές του

    Ο Microsoft Edge απέκτησε πρόσφατα μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν για online αγορές σε δόσεις. Είναι γνωστό ως "αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα" (BNPL) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμή στα κανάλια Microsoft Edge Dev και Canary. Η επιλογή προκάλεσε κριτική από τους χρήστες του προγράμματος περιήγησης που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης που ανακοινώνει τη λειτουργία. 
    Το επίκεντρο των περισσότερων παραπόνων είναι η πεποίθηση ότι ο Microsoft Edge φορτώνεται με καταναλωτικές δυνατότητες αντί να επικεντρωθεί στην εμπειρία περιήγησης. Το BNPL είναι προαιρετικό, αλλά οι επικριτές του είναι αντίθετοι με την ιδέα ότι ο Edge θα έχει ενσωματωμένες δυνατότητες αγορών. Οι χρήστες του Edge δήλωσαν: "Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα μπορείς να πετάξεις χρόνια σκληρής δουλειάς και καλής θέλησης με ένα γελοίο χαρακτηριστικό όπως αυτό". "Οι ομάδες του Edge πρέπει να σταματήσουν και να σκεφτούν πώς σκέφτηκαν ότι ήταν καλή ιδέα. Ακόμη και τα χαρακτηριστικά του Bing γίνονται πολύ επιθετικά.", ενώ ζητούν από τη Microsoft να επανεξετάσει την προσθήκη. "Ακούγεται σαν μια απαίσια ιδέα που θα θεωρηθεί μόνο ως αρπαχτή. Σας παρακαλώ να αναθεωρήσετε το να συνεχίσετε. Ο αρνητικός τύπος που πρόκειται να λάβει αυτό το χαρακτηριστικό δεν αξίζει τον κόπο." ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στα σχόλια της ανακοίνωσης του χαρακτηριστικού BNPL.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.