Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Brave Search περνάει τα 2,5 δισεκατομμύρια ερωτήματα τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του

    Πριν από ένα χρόνο, ξεκίνησε το Brave Search για να δώσει σε όλους μια πραγματική επιλογή στο διαδίκτυο έναντι των Big Tech εταιριών: μια αμερόληπτη εναλλακτική λύση για την Google και το Bing, που προστατεύει το απόρρητο, και μια πραγματικά ανεξάρτητη εναλλακτική λύση για παρόχους —όπως το DuckDuckGo ή το Startpage— που βασίζονται στις εταιρίες Big Tech για να λειτουργήσουν.

    Σήμερα, η Brave Search εξέρχεται από τη φάση beta. Είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για τους περισσότερους νέους χρήστες του προγράμματος περιήγησης Brave και οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει ιδιωτική αναζήτηση χρησιμοποιώντας το Brave Search στο αγαπημένο του πρόγραμμα περιήγησης μεταβαίνοντας στη διεύθυνση search.brave.com. Είχε ταχεία ανάπτυξη χρηστών, κυκλοφόρησε μια σειρά από καινοτόμες δυνατότητες και αμφισβήτησε κατά μέτωπο τα μονοπώλια των Big Tech. Όλα αυτά μένοντας πιστοί στις βασικές αρχές:

    • Ανεξαρτησία: Παρέχονται αποτελέσματα από ενσωματωμένο ευρετήριο του Ιστού
    • Απόρρητο: Δεν παρακολουθείται ο χρήστης, οι αναζητήσεις ή τα κλικ του
    • Πρώτος χρήστης: Ο χρήστης είναι στο προσκήνιο, όχι η βιομηχανία διαφημίσεων ή δεδομένων
    • Διαφάνεια: Δεν λογοκρίνουν, προκαταλαμβάνουν, φιλτράρουν ή υποβαθμίζουν τα αποτελέσματα (εκτός εάν απαιτείται από το νόμο)
    • Απροβλημάτιστο: Το Brave μπορεί να προσφέρει την καλύτερη ενσωμάτωση στην κατηγορία του μεταξύ του προγράμματος περιήγησης και της αναζήτησης—από την εξατομίκευση έως τα άμεσα αποτελέσματα καθώς πληκτρολογείτε—χωρίς να διακυβεύεται το απόρρητο

     Η Brave Search έχει αυξηθεί ταχύτερα από οποιονδήποτε πάροχο αναζήτησης από την κυκλοφορία του Bing. Μερικοί αριθμοί: 2,5 δισεκατομμύρια ερωτήματα τις τελευταίες 365 ημέρες, υψηλός αριθμός 14,1 εκατομμυρίων ερωτημάτων ανά ημέρα, 5 δισεκατομμύρια ερωτήματα σε ετήσια βάση (προβολή με βάση τα τρέχοντα μηνιαία σύνολα).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.