Jump to content

apostolis159

Premium Members
  • Posts

    2.126
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About apostolis159

  • Γενέθλια 03/02/1993

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Λάρισα, GR

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.547 Εμφανίσεις προφίλ

apostolis159's Achievements

  1. apostolis159

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Μιας και έχω πολλά κλειδιά περίσευμα, πάρτε και ένα από εμένα. Λογικά θα έχει κι άλλα. Call of Juarez: Gunslinger WWW.STEAMGIFTS.COM
  2. apostolis159

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Μπήκα εγώ που δεν το χω. Ευχαριστώ!
  3. apostolis159

    Assassin’s Creed Mirage [5 Οκτωβρίου 2023]

    Το έπαιξε κανένας? Πως είναι? Περιμένω να πέσει η τιμή, γιατί ο θείος δεν τα πάει καλά με το Denuvo.
  4. apostolis159

    Μοτοκίνηση

    Μεγειές, καλοτάξιδο! Για πες, πρώτες εντυπώσεις?
  5. apostolis159

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Πολύ ωραίο, το ξεκίνησα πριν κάποιες μέρες. Το έχω αφήσει λίγο στα μισά γιατί σαν να με κούρασε. Αλλά θα το παίξω, έχει την πλάκα του. Έπιασα χθες το Train Valley 2 που είχε free στο Epic την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ ευχάριστο και χαλαρωτικό. Είπα θα παίξω καμιά ωρίτσα και όταν κοίταξα είχαν περάσει 4!
  6. apostolis159

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Δεν έχει τρελή διαφορά docked ή όχι. Εγώ κυρίως docked παίζω. Καλά παίζει, αλλά έχει μικροστατερς. Δεν ξέρω αν μπορώ κάπως στο switch να δω ακριβως σε πόσα fps τρέχει, αλλά σίγουρα δεν είναι 60fps. Τουλάχιστον όχι μόνιμα.
  7. apostolis159

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Έχεις δίκιο, μου διέφυγε τελείως ότι αυτό το θέμα είναι στο PC gaming και όχι γενικά περί gaming. Στο Switch πάντω σίγουρα δεν παίζει στα 60fps. Θα το βάλω να το δοκιμάσω και στο PC, αλλά με βολεύει το portability/ευκολία του Switch. Έχουμε σχετικό θέμα για switch emulation κλπ? Αν όχι -και δεν σου κάνει κόπος- μπορείς να μου στείλεις ενα pm με τι και πως? Edit: Βλέπω ότι το console gaming section είναι σχετικά νεκρό.
  8. apostolis159

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Ξεκίνησα το Zelda Tears of the Kingdom. Ωραίο φαίνεται προς το παρόν, γύρω στο 10ωρο έχω παίξει. Τέρμα sandbox, και δεν σου κρατάει το χέρι καθόλου πέραν από την αρχική περιοχή που είναι κάτι σαν tutorial. Που και εκεί σε αφήνει σχετικά μόνο σου να βγάλεις άκρη του τι και πως. Ενδιαφέρον για όποιον έχει τον χρόνο και την όρεξη, και είναι φαν της σειράς.
  9. apostolis159

    Μοτοκίνηση

    Ως γνωστόν τα κόκκινα μηχανάκια είναι πιο γρήγορα. Μεγειές και καλοτάξιδο. Πιο πρακτικό το αυτόματο για μες την πόλη, το μόνο σίγουρο.
  10. apostolis159

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Άρα με χρονολογική καλύτερα ε? Είδα πολλές "εναλλακτικές" για τη σειρά των επεισοδίων. Το ξεκίνησα χωρίς να ξέρω, και με ξεκίνησε στο Yellow. Μου φάνηκε καλό. Μετά κάτι προέκυψε και το άφησα μισό. Άρα ξεκινάω χρονολογική. Θενκς.
  11. apostolis159

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Χωρίς μέτρο (2014) - IMDb WWW.IMDB.COM Χωρίς μέτρο: Directed by Damien Chazelle. With Miles Teller, J.K. Simmons, Paul Reiser, Melissa Benoist. A promising young drummer... Απορώ γιατί δεν το είχα δει μέχρι τώρα, μιας και ήταν καιρό στη λίστα. Εύκολο 9/10.
  12. apostolis159

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Καιρό ήθελα να το δω, καλά που μου το θύμησες. Καταπληκτικό. Θα συμφωνήσω και στη βαθμολογία.
  13. apostolis159

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Όχι απαραίτητα. Αλλά επειδή είναι πολύ γραμμικό, νιώθεις ότι μόνιμα σκαρφαλώνεις. Πολύ καλό παιχνίδι όμως, πανέμορφο και ωραίο στόρι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.